Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μοιράζουν λεφτά Ευρώπη & Βραζιλία #TheMagician

Συμφέρουσες αποδόσεις σε δυάδες από την Ευρώπη και μονό από την Λατινική Αμερική έχει σήμερα στα προγνωστικά του ο #TheMagician.

Καλημέρα σας. Ξεκινούν σιγά σιγά τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, εν μέσω καύσωνα στη χώρα μας. Τσεχίες, Πολωνίες, Δανίες κλπ που σφύριξαν την έναρξη, θα τις αφήσουμε λίγες αγωνιστικές να ωριμάσουν πριν ασχοληθούμε μαζί τους. Προς το παρόν το μενού σήμερα έχει Σκανδιναβία και λίγο Λατινική Αμερική. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Το θέλουν και οι δύο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τη Σουηδία. Υπάρχει ζωή στην ΑΪΚ Στοκχόλμης; Τελευταία φαίνεται πως υπάρχει και έτσι θέλει να συνεχίσει. Ήταν μέσα Απριλίου, για την τρίτη αγωνιστική όταν κέρδισε εντός την Χάμαρμπι. Έκτοτε πέρασαν εννέα αγώνες χωρίς νίκη (0-5-4), για να φθάσουμε στον Ιούλιο όπου νίκησε εκτός έδρας την πέμπτη της βαθμολογίας Μπρομαποϊκάρνα, ηττήθηκε εντός από την τρίτη Χάκεν με 1-2, βγάζοντας πολλές ευκαιρίες να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία και την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε με διπλό από την έδρα της ουραγού Βαμπεργκς. Αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της σε κάθε αγώνα πλέον, μιας και με τους 13 βαθμούς που έχει βρίσκεται μόλις πέντε μακριά από την τελευταία θέση.

Για πρώτη φορά μέσα στο 2023 η Μάλμε υπέστη δύο συνεχόμενες ήττες. Προηγήθηκε χρονικά η εντός έδρας από την Μιάλμπι με 1-2 και ακολούθησε αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της τέταρτης στην βαθμολογία Τζουργκάρντεν με 2-0. Είχε και στα δύο παιχνίδια πάνω από 65% κατοχή αλλά τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια. Αποτέλεσμα αυτών ήταν να πέσει από την κορυφή και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση, έναν πίσω από τη δεύτερη και δύο πίσω από την πρωτοπόρο Έλφσμποργκ. Διατηρεί πολύ καλή παράδοση απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο, το όνομα της οποίας δεν την φοβίζει και μπορεί να πάρει την νίκη ψυχολογίας εν όψει συνέχειας. Αντίπαλος για να γυρίσει τον διακόπτη και πάρει το τρίποντο είναι η ΑΪΚ Στοκχόλμης, αλλά χρειάζεται σοβαρότητα.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Στα τελευταία 15 μεταξύ τους παιχνίδια η Μάλμε μετράει επτά νίκες, επτά ισοπαλίες και μόλις μια ήττα. Οι γηπεδούχοι στα πέντε τελευταία στην έδρα τους απέναντι στην Μάλμε έχουν σερί 1-4-0.

Σημείο: Θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες η Μάλμε αλλά η ΑΪΚ Στοκχόλμης είναι επικίνδυνη στην έδρα της. Κρατάμε το over 2,5 σε απόδοση 1.83.

Ομάδες ίδιας δυναμικότητας

Πάμε Νορβηγία. Μετά από πέντε νίκες και μία ισοπαλία, η Τρόμσο ηττήθηκε για τρίτη φορά στο πρωτάθλημα, αυτή την φορά στην έδρα της Ρόζενμποργκ με 2-1 την τελευταία αγωνιστική. Μπορεί να είχε την κατοχή, αλλά έμεινε πίσω στο σκορ στο 41ο λεπτό. Κατάφερε να ισοφαρίσει στο 69′, για να μείνει με δέκα παίκτες στο 84′ και να δεχτεί το γκολ – μαχαιριά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 27 βαθμούς, έχοντας μέτρια αποτελέσματα εντός έδρας, εκεί όπου δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Βέβαια με νίκη σήμερα μπορεί να φθάσει ακόμα και στη δεύτερη θέση.

Αντίθετα με τους γηπεδούχους, η Μπραν εντός έδρας τα πηγαίνει εξαιρετικά, ενώ δυσκολεύεται εκτός. Νίκησε με 1-0 εντός έδρας την Στρόμσγκοντσετ την προηγούμενη αγωνιστική, έχοντας υπεροχή σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Ισοβαθμεί με την σημερινή της αντίπαλο, αλλά υπερέχει στην διαφορά τερμάτων. Πρέπει να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο εκτός έδρας σε σχέση με τις τελευταίες εξορμήσεις της, ενώ επιθετικά είναι καλή και μπορεί σχετικά εύκολα να βρει δίχτυα.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Με goal/goal ολοκληρώθηκαν τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Σημείο: Ομάδες με κοινό στόχο και δυναμική. Επιλογή μας το goal/goal σε απόδοση 1.70.

Προγνωστικά: Στο χορό των γκολ

Η Χάουγκεσουντ βρίσκεται στη δωδέκατη θέση με 15 βαθμούς σε 14 αγώνες.  Να είναι καλά η έδρα της, των 9.000 θέσεων η «Σπέαρμπανκ Αρένα», όπου εκεί συγκέντρωσε τους περισσότερους (έντεκα) πόντους της. Συμπλήρωσε δύο σερί ήττες εκτός έδρας, απέναντι σε δύσκολους η αλήθεια είναι αντιπάλους (Μπόντο Γκλιμτ και Βίκινγκ). Επιστρέφει μπροστά στο κοινό της όπου έχει σκοράρει πέντε στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει, παρουσιάζοντας σταθερά επιθετικό και αποφασιστικό τρόπο παιχνιδιού.

Νίκη που θα οδηγήσει ακόμη υψηλότερα από την έκτη θέση στην οποία βρίσκεται, θ’ αναζητήσει η Λίλεστρομ. Δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, όπου μετά το διπλό στη Ρόζενμποργκ (2-1), επικράτησε εντός έδρας της Σάντεφιορντ με 4-2. Στο 38′ το σκορ ήταν ήδη 3-1, ενώ τον χορό των γκολ έκλεισαν οι φιλοξενούμενοι στο 70′. Επιθετικά είναι σε πολύ καλό επίπεδο αλλά τα αμυντικά της κενά, της έχουν στοιχίσει πολύτιμους βαθμούς. Διαθέτει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Νιγηριανό Ακόρ Άνταμς με 15 τέρματα.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Οι γηπεδούχοι δέχονται γκολ για δώδεκα σερί αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Έξι σερί νίκες ανεξαρτήτου έδρας έχουν οι φιλοξενούμενοι απέναντι στην Χάουγκεσουντ, ενώ δέχονται τέρμα στις τελευταίες έξι σερί αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα.

Σημείο: Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση για τα προγνωστικά μας το goal/goal σε απόδοση 1.68.

Χωρίς φόβο εντός έδρας

Μπορεί να μην έχει μια από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας, αλλά σίγουρα έχει μία από τις καλύτερες άμυνες. Ο λόγος για την Στρόμσγκοντσετ που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, έχοντας την τρίτη καλύτερη εντός έδρας επίδοση με πέντε γκολ παθητικό σε έξι αγώνες. Προηγήθηκαν τέσσερις σερί νίκες, για ν’ ακολουθήσει η ήττα της τελευταίας αγωνιστικής στην έδρα της Μπραν με 1-0. Δέχτηκε πίεση από τους γηπεδούχους αλλά δημιούργησε αρκετές φάσεις να σκοράρει και να κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας. Επιστρέφει σπίτι της όπου παίζει καλύτερα, σ’ ένα γήπεδο όπου μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο αν πιάσει καλή απόδοση.

Βαθιά βαθμολογικά ανάσα πήρε η Ρόζενμποργκ με την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής. Προηγήθηκε της Τρόμσο, δέχτηκε την ισοφάριση στο 69′, για να πάρει το τρίποντο με γκολ στο 90+1′ και ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίχτες από το 84′. Απομακρύνθηκε λίγο από τις τελευταίες θέσεις αλλά με το πρόσωπο που παρουσιάζει, μας δείχνει ότι θέλει αλλά δεν μπορεί εύκολα ν’ αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Ειδικά εκτός έδρας, όπου σε έξι αγώνες έχει τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, με την άμυνα να μπάζει και την επίθεση να μην βρίσκει εύκολα δίχτυα. Έχει το τρίτο πιο ακριβό ρόστερ της κατηγορίας αλλά οι αρετές της ομάδας δεν βγαίνουν επ’ ουδενί στον αγωνιστικό χώρο.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Με over 2,5 ολοκληρώθηκαν οι επτά τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Σημείο: Συνεχίζει να βγάζει προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο η Ρόζενμποργκ, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, την ώρα που οι γηπεδούχοι βασίζονται στην έδρα τους. Κρατάμε τον άσο σε στοίχημα χωρίς ισοπαλία με απόδοση 1.70.

Προγνωστικά: Χωρίς σταματημό

Μεταφερόμαστε στην Βραζιλία. Η Σάντος προβληματίζει με την απόδοση της και μάλιστα έντονα, έχοντας 16 βαθμούς σε 15 παιχνίδια. Ηττήθηκε εύκολα με 4-1 στην έδρα της Σάο Πάολο την προηγούμενη αγωνιστική, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής στο 90+3′. Μόλις μία νίκη στα τελευταία 14 επίσημα παιχνίδια (εντός έδρας εναντίον της 17ης Γκοϊάς), επτά ήττες και έξι ισοπαλίες, δεχόμενη 23 τέρματα ενώ σκόραρε μόλις έντεκα φορές. Αποκαρδιωτική η εικόνα της ομάδας σ’ όλες τις γραμμές και τώρα καλείται να πάρει βαθμό από την πιο φορμαρισμένη ομάδα, σε παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών.

Η Μποταφόγκο από την άλλη, μοιάζει να κάνει και λίγο πλάκα με τους αντιπάλους της. Πρώτη με διαφορά δώδεκα βαθμών από τη δεύτερη Φλαμέγκο πετάει από νίκη σε νίκη, έχοντας το απόλυτο εντός έδρας (8/8 νίκες) ενώ εκτός έδρας σε επτά παιχνίδια έχει πέντε νίκες και μόλις δύο ήττες. Μάλιστα στα τελευταία έξι ματς του πρωταθλήματος επικράτησε των αντιπάλων της χωρίς να δεχτεί ούτε ένα τέρμα! Φαντάζει δύσκολο το τρένο του προπονητή της ομάδας Πορτογάλου, Λουίς Κάστρο να μείνει μακριά από ένα ακόμα τρίποντο.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Έξι σερί νίκες σε συνδυασμό με no goal και under 2,5 έχουν οι φιλοξενούμενοι στο πρωτάθλημα.

Σημείο: Θα κλείσουμε τα προγνωστικά μας με το διπλό σε απόδοση 2.09.

Μοιράζουν λεφτά Ευρώπη και ΒραζιλίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μοιράζουν λεφτά Ευρώπη και Βραζιλία

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Ντάνι Ινγκς (31 – Γουέστ Χαμ), Σωτήρης Κυργίακος (44), Λεονάρντο Κούτρης (28 – Πονγκόν Στσέτσιν), Κάλεντ Νάρεϊ (29 – ΠΑΟΚ)

Καλή επιτυχία.

Περισσότερα

Click to comment

Trending