Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ντνίπρο – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ντνίπρο – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ντνίπρο – Παναθηναϊκός προγνωστικά

  • «Κοσίτσκα Φουτμπαλόβα Αρένα» (5.836), Κόζιτσε.
  • Διαιτητής: Ντανιέλε Τσίφι.
  • Η Ντνίπρο αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ομάδα από την Ελλάδα, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει απολογισμό 2-1-1 απέναντι σε ομάδες από την Ουκρανία.
  • Ο Παναθηναϊκός έχει σκοράρει σε όλα τα ματς κόντρα σε ουκρανικές ομάδες, ενώ σε τρία από αυτά επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Ρεπορτάζ Ντνίπρο

Συνεχίζει να μεγαλώνει σαν σύλλογος και κάθε χρονιά τα πάει καλύτερα από την προηγούμενη, καθώς παρότι μετρά λιγότερο από οκτώ χρόνια ιστορίας έχει αρχίσει να εδραιώνεται στα πολύ υψηλά στρώματα του ουκρανικού ποδοσφαίρου. Η Ντνίπρο τερμάτισε στη δεύτερη θέση την περασμένη σεζόν και για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Έχει παίξει πέντε φιλικά προετοιμασίας κόντρα σε ουκρανικές ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας, με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Στα μεταγραφικά ξεχωρίζει η απόκτηση του αριστερού μπακ Κράβετς από τη Βόρσκλα Πολτάβα έναντι 800 χιλιάδων.

Stat attack: Σε έξι από τα δέκα ευρωπαϊκά ματς που έχει παίξει σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Δεν υπολογίζεται ο αριστερός μπακ Χαμάς λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βόλινετς – Πάσιτς, Αντάμιουκ, Σβάτοκ, Κράβετς – Πιχαλιόνοκ, Μπαμπένκο – Τάντσικ, Μπλάνκο, Χουτσούλιακ – Ντόβμπικ.

Ντνίπρο - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ντνίπρο - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Μετά από οκτώ χρόνια ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στα προκριματικά του Champions League. Μετά από μια δραματική σεζόν που κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική, οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αλλά τουλάχιστον πήραν τη δεύτερη θέση κι έτσι θα διεκδικήσουν μια θέση στα… αστέρια. Στα επτά φιλικά που έδωσε είχε πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενισχύθηκε σημαντικά, προσθέτοντας σημαντικά ονόματα στο ρόστερ της όπως ο Βιλένα, ο Τζούρισιτς κι ο Γεντβάι.

Stat attack: Έξι από τα τελευταία οκτώ ευρωπαϊκά του ματς είχαν under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμειναν οι Τσέριν, Αϊτόρ και Ζέκα που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Βιλένα, Πέρεθ, Μπερνάρ – Παλάσιος, Μαντσίνι, Σπόραρ.

Ντνίπρο - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Ντνίπρο – Παναθηναϊκός

Στην επιστροφή του στα προκριματικά του Champions League το «τριφύλλι» μπαίνει ως φαβορί για την πρόκριση. Έχει το πλεονέκτημα να παίζει το εκτός έδρας παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο κι έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να πάει με προβάδισμα στη Λεωφόρο. Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα για τις δύο ομάδες και να πάμε σε σημείο. Πάντως αμφότερες θα ψάξουν το γκολ και έχουν την ποιότητα για να το βρουν. Πάμε με το αμφίτερμα που δίνεται σε απόδοση 1.98 από τη Fonbet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending