Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Φουλ των γκολ στο δεύτερο προκριματικό #Bats

Τρεις επιλογές προκύπτουν από τα ματς των προκριματικών του Champions League απόψε για τον #Bats, φτάνοντας μέχρι απόδοση 2.02.

Μετά το πέρας του δύσκολου πρώτου προκριματικού, αρχίζουν σιγά-σιγά να κάνουν την εμφάνισή τους και μερικές πιο γνώριμες ομάδες. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά που βγαίνουν από το κουπόνι της Τρίτης.

Προγνωστικά: Ελσίνκι – Μόλντε

Μια μονομαχία στα βόρεια ανοίγει την αυλαία, καθώς η φινλανδική Ελσίνκι υποδέχεται τη νορβηγική Μόλντε. Ματς με δυνατό φαβορί τους φιλοξενούμενους που έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η φετινή έκδοση της Ελσίνκι δεν πείθει και γενικώς η Φινλανδία δε φημίζεται για τις επιτυχημένες πορείες των ομάδων της στην Ευρώπη. Οι πρωτευουσιάνοι βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα κι έχουν να καλύψουν σημαντική διαφορά από την πρωτοπόρο Σεϊναγιόεν. Παράλληλα, χρειάστηκαν τον έξτρα χρόνο στα ματς της προηγούμενης φάσης για να πάρουν την πρόκριση. Με αντίπαλο την αδύναμη Λαρν της Βόρειας Ιρλανδίας, η Ελσίνκι κέρδισε 1-0 εντός έδρας και μετά την ήττα με 2-1 στο δεύτερο ματς, ισοφάρισε τελικά στην παράταση σε 2-2.

Η Μόλντε μπορεί να αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες φέτος, που την έχουν φέρει στην τρίτη θέση και στο -12 από την κορυφή, αλλά βρίσκεται σε δαιμωνιώδη φόρμα αυτή την στιγμή. Το μόνο από τα τελευταία επτά παιχνίδια που δεν κέρδισε είναι στην έδρα της Μπόντο/Γκλιμτ, όπου παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα απέσπασε ισοπαλία 2-2. Στα τελευταία τρία ματς έχει σκοράρει δώδεκα φορές και αναμένεται να κουβαλήσει αυτή τη φόρμα και στην Ευρώπη. Στόχος της να καθαρίσει, όσο γίνεται, την πρόκριση από το πρώτο ματς. Με αυτή την εικόνα επιθετικά, είναι δύσκολο να αγνοήσουμε το 1.93 της Novibet για να πετύχουν τουλάχιστον δύο γκολ οι φιλοξενούμενοι.

Σερβέτ – Γκενκ

24 ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε να περιμένουν οι φίλοι της Σερβέτ για να δουν ξανά την ομάδα τους να αγωνίζεται στα προκριματικά του Champions League. Πολλά χρόνια για μια τόσο μεγάλη ομάδα του ελβετικού ποδοσφαίρου, η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση, πίσω από την πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις. Φυσικά, όπως θα ήταν λογικό, μπαίνει στο ζευγάρι με την Γκενκ ως αουτσάιντερ. Το ξεκίνημά της στην σεζόν ήταν εξαιρετικό, με νίκη 3-1 εκτός έδρας κόντρα στη Γκρασχόπερς. Παρά τις πολλές αλλαγές, μεταξύ των οποίων και αυτή του προπονητή, η Σερβέτ παρουσιάζει αρκετά καλό πρόσωπο και φοβερά δείγματα στην επίθεση.

Στην Γκενκ δεν αποκλείεται ακόμα να προσπαθούν να καταλάβουν πώς χάθηκε το πρωτάθλημα της προηγούμενης σεζόν. Με γκολ στο 90+4’ στην τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ, η Αντβέρπ της πήρε την ισοπαλία με 2-2 και επακολούθως και τον τίτλο. Πάντως πρόκειται για μια δυνατή ομάδα που σε μεγάλο βαθμό στηρίζεται στην επιθετική δεινότητά της. Τα δέκα εκατομμύρια που έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής για μεταγραφές δείχνουν πως δεν αστειεύεται φέτος. Τα πάντα μας προδιαθέτουν για ένα ευχάριστο, ανταγωνιστικό και ποιοτικό παιχνίδι με θέαμα και γκολ. Στοιχηματικά αυτό μεταφράζεται σε μια επιλογή πολλών τερμάτων. Στην προκειμένη, το goal/goal & over 2,5 αξίζει το ποντάρισμά μας στο 2.02 της Betshop.

Προγνωστικά: Μπρέινταμπλικ – Κοπεγχάγη

Στο βορειότερο μέρος της Ευρώπης, την Ισλανδία, η Μπρέινταμπλικ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Δανίας Κοπεγχάγη. Μετά από τις επιβλητικές νίκες κόντρα σε Τρε Πεν (7-1) και Μπούντουσνοστ (5-0), κληρώθηκε στον πρώτο προκριματικό απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς. Αν και ελαφρύ αουτσάιντερ, η Μπρέινταμπλικ πήρε την πρόκριση με 2/2. Τώρα πραγματικά αρχίζουν τα δύσκολα, και πιθανότατα θα σταματήσει η πορεία της στο Champions League.

Φουλ των γκολ στο δεύτερο προκριματικόΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Φουλ των γκολ στο δεύτερο προκριματικό

Η Κοπεγχάγη είναι άλλο μέγεθος και επιστρέφει με στόχο να επαναλάβει την περσινή πορεία της και να μπει στους ομίλους. Κάτι που έδειξε την περασμένη σεζόν και είδαμε και στη νίκη της με 2-1 στην έδρα της Λίνγκμπι για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, είναι ότι αμυντικά… έχει θέματα. Αντιθέτως, στην επίθεση τα πάει καλά και είναι άκρως αποτελεσματική. Απόψε αντιμετωπίζει ένα σύνολο που σκοράρει με μεγάλη συνέπεια μέχρι στιγμής στην σεζόν και με σύμμαχο την έδρα μπορεί να το συνεχίσει αυτό. Οριακά δίνεται ως φαβορί το goal/goal και αξίζει να μπει στις επιλογές μας, στα επίπεδα του 1.84 που προσφέρεται από την Betshop.

Περισσότερα

Click to comment

Trending