Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τη Μόλντε οδηγό #Klhmats

προγνωστικά

Ο #Klhmats πιάνεται για δεύτερη διαδοχική στήλη με την αγαπημένη του Μόλντε και καταλήγει σε μονό αποδεκτό.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Εύκολα ήρθε το 2/2 στα προγνωστικά του Σαββάτου, με τη Μόλντε να κάνει πάρτι και να διασύρει τη Σάρπσμποργκ με το ευρύ 5-1. Δεν αγχωθήκαμε σε κανένα διάστημα του αγώνα, ενώ η κόκκινη στους φιλοξενούμενους διευκόλυνε ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Στα δικά μου μάτια, η Μόλντε αποτελεί εγγύηση. Είναι από τις ομάδες που αγαπάω στοιχηματικά. Γι’ αυτό και θα ασχοληθώ για δεύτερη διαδοχική στήλη. Αυτή τη φορά, η νορβηγική ομάδα αγωνίζεται εκτός έδρας και μάλιστα στην Φινλανδία απέναντι στην Ελσίνκι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η γηπεδούχος δεν πατάει πολύ καλά τη φετινή σεζόν. Το Σάββατο μπορεί να επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Ίλβες, αλλά κινδύνεψε σε κάμποσες περιπτώσεις. Για τη Μόλντε τα είπα παραπάνω, έκανε πάρτι το Σάββατο. Δεν χρειάζεται δηλαδή να αναφέρω κάτι περαιτέρω για τους Νορβηγούς.

Το σετ είναι απολύτως δίκαιο, σωστό φαβορί η Μόλντε, δύσκολη αναμέτρηση για την Ελσίνκι. Ακόμη και το εμπόδιο της Λαρν, η φινλανδική ομάδα το πέρασε με χαρακτηριστική δυσκολία. Το διπλό θα μπει στα προγνωστικά μου. Δεν γίνεται να μην στηρίξουμε τη Μόλντε σε τέτοιες αποδόσεις.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Μονό
19:00

Ελσίνκι – Μόλντε

2

1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending