Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Στην Ολλανδία για το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας η Κηφισιά

 

Η ομάδα των βορείων προαστίων αναχώρησε Τετάρτη (26/7) για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που θα ολοκληρωθεί στις 5 Αυγούστου.

Στο Burg Hamsteede της Ολλανδίας ταξίδεψε η αποστολή της Κηφισιάς για να συνεχίσει το επόμενο κομμάτι της προετοιμασίας. Μαζί ταξίδεψαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Ογκουμουντουρ Κρίστινσον και Αλμπέρτο Μπότια.

Η αποστολή της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου θα παραμείνει στο Burg Hamsteede μέχρι το Σάββατο 5 Αυγούστου, εκεί που θα δώσει 3 φιλικά παιχνίδια με το τελευταίο χρονικά να είναι με την Ολλανδική Γκο Αχέντ Ίνγκλς.

Η ενημέρωση:

«Η αποστολή της Κηφισιάς πέταξε την Τετάρτη 26 Ιουλίου για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Με νέα πρόσωπα σε σχέση με το πρώτο στάδιο στην Πτολεμαΐδα, η αποστολή της Κηφισιάς ταξίδεψε για το Burg Hamsteede, όπου ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν την σκληρή δουλειά με τους ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή της Κηφισιάς θα παραμείνει στην Ολλανδία μέχρι το Σάββατο 5 Αυγούστου και θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια».//ΓΓ.

 

 

 

 



Περισσότερα

Click to comment

Trending