Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έλφσμποργκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Χάκεν – Έλφσμποργκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Χάκεν – Έλφσμποργκ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Χάκεν – Έλφσμποργκ προγνωστικά

  • «Μπραβίντα Αρένα» (6.300), Γκέτεμποργκ.
  • Διαιτητής: Αντρέας Έκμπεργκ.
  • Πρώτος γύρος: Έλφσμποργκ – Χάκεν 0-2.
  • Από μία νίκη μετρά κάθε ομάδα στα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς, με τέσσερα από αυτά να λήγουν ισόπαλα.
  • Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς τους με την Χάκεν γηπεδούχο σκόραραν αμφότερες.

Ρεπορτάζ Χάκεν

Μετά από ένα σερί οκτώ επίσημων αγώνων χωρίς ήττα, η Χάκεν υπέστη μεγάλη έκπληξη στο Βάρναμο από την ομώνυμη ομάδα. Παρά την κυριαρχία της, η πρωταθλήτρια Σουηδίας απέτυχε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες της και πλήρωσε την έλλειψη αποτελεσματικότητας στην επίθεση. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Βάρναμο πέτυχε το γκολ της νίκης και επικράτησε με 1-0, αφήνοντας την Χάκεν στο -4 από την κορυφή. Ακολούθησε η λευκή ισοπαλία στα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Champions League με αντίπαλο την Κλάκσβικ. Δεν εντυπωσίασε και κορυφαία στιγμή της ήταν το γκολ του Τριπτσέφσκι στο 24’ που ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.

Stat attack: Και στα εννιά επίσημα εντός έδρας ματς της επιβεβαιώθηκε το over 2,5, ενώ στα οκτώ επιτεύχθηκαν over 3,5 γκολ.

Απουσίες: Ρομέο, Τούργκοτ και Γιουσέφ παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Αμπράχαμσον – Φρίντριξον, Σάντμπεργκ, Χόβλαντ, Λουντ – Ρίγκαρντ, Γκούσταφσον, Ντάμπο – Σαντίκ, Σόνκο, Καμαρά.

Χάκεν - Έλφσμποργκ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Χάκεν - Έλφσμποργκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Έλφσμποργκ

Πραγματοποίησε την εμφάνιση της χρονιάς στην Στοκχόλμη και πήρε τεράστια νίκη με 4-0 στην έδρα της Τζουργκάρντεν. Απέναντι σε μια ομάδα που μέχρι πρότινος ήταν αήττητη εντός έδρας, η Έλφσμποργκ έκανε… πάρτι και αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες της. Με ένα ονειρικό πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πήραν διαφορά τριών τερμάτων χάρη σε γκολ των Μπέρνχαρντσον (3’) και Όκελς (21’, 42’). Μετά το σοκ του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν κάπως τα πράγματα στο δεύτερο αλλά απέτυχαν να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, η Έλφσμποργκ πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Γκούντγιονσεν στο 66’ για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Με αυτό το τρίποντο έφτασε τους 39 βαθμούς μετά από 16 ματς, φτάνοντας πλέον στο +4 από Χάκεν (17 ματς) και Μάλμε (16 ματς).

Stat attack: Είναι αήττητη εκτός έδρας στη φετινή σεζόν.

Απουσίες: Παραμένει εκτός ο Βίντελ και αποτελεί τη μοναδική απουσία των πρωτοπόρων.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βαλντιμάρσον – Λάρσον, Χολμέν, Μπουχάρι, Χουλτ – Ρόμερ, Μπόατενγκ, Μπαϊντό – Μπέρνχαρντσον, Όκελς, Φρικ.

Χάκεν - Έλφσμποργκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Χάκεν – Έλφσμποργκ

Πολύ κρίσιμη καμπή στην σεζόν αυτή για την Χάκεν. Σε περίπτωση που δεν κερδίσει απόψε η υπόθεση τίτλος γίνεται πολύ δύσκολη, ενώ ακολουθεί και το ματς με την Κλάκσβικ για τα προκριματικά του Champions League. Δεν πατάει καλά πάντως και αντιμετωπίζει την καλύτερη ομάδα στην Σουηδία φέτος. Δύσκολα η Έλφσμποργκ να πάρει διπλό και στο Γκέτεμποργκ, αλλά το ότι αρνείται να χάσει εδώ και έναν γύρο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Λογική επιλογή η ισοπαλία στο 3.80 της Fonbet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending