Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Με Παναιτωλικό στην Λαμία

Στις 8μμ (OTE Sport 2) νέο φιλικό ο Βόλος που περιμένει ενίσχυση

Φιλικών… συνέχεια σήμερα για την ομάδα του Βόλου, που αντιμετωπίζει στην Λαμία τον Παναιτωλικό, την ομάδα που σε λίγες ημέρες θα έρθει στο Πανθεσσαλικό, για το καθιερωμένο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που φέτος απέκτησε ονοματεπώνυμο.

Το “Novicup” έρχεται, με την συμμετοχή του οικοδεσπότη Βόλου φυσικά, του Παναιτωλικού, του Αστέρα Τρίπολης και του νεοφώτιστου Πανσερραϊκού.

Ο Βόλος που σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, στο τουρνουά θα παίξει με τον Πανσερραϊκό και αν κερδίσει, θα περιμένει στον τελικό το νικητή της αναμέτρησης του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σήμερα όμως στην Λαμία, ο Βόλος καλείται να δείξει σημάδια βελτίωσης…

Ο Κώστας Μπράτσος είχε την ευκαιρία να δουλέψει μέσα στην εβδομάδα με τους παίκτες του και είναι λογικό να περιμένει βελτίωση…

Στο μεταγραφικό μέτωπο οι κυανέρυθροι περιμένουν ενίσχυση.

Στο προσκήνιο μπήκε και πάλι ο Αργεντινός Ματίας Μόγια, που δημοσιεύματα από την Χιλή θέλουν “τελειωμένη” την μεταγραφή του στην ομάδα της πόλης μας.

Ο Μόγια θα έρθει με την μορφή δανεισμού από την Κόλο Κόλο, με οψιόν αγοράς όμως για τον Βόλο που θα έχει την ευκαιρία να τον κάνει δικό του, το ερχόμενο καλοκαίρι…

 

Trending