Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ντνίπρο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – Ντνίπρο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ντνίπρο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – Ντνίπρο προγνωστικά

  • «Απόστολος Νικολαΐδης» (16.003), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Μπάστιαν Ντάνκερτ.
  • Πρώτο ματς: Ντνίπρο – Παναθηναϊκός 1-3.
  • Το πρώτο παιχνίδι ήταν το μοναδικό της Ντνίπρο απέναντι σε ομάδα από την Ελλάδα, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει απολογισμό 3-1-1 στις πέντε αναμετρήσεις με ομάδες από τη Ουκρανία.
  • Σε τέσσερα από τα πέντε ματς του Παναθηναϊκού κόντρα σε ουκρανικές ομάδες επιβεβαιώθηκε το goal/goal, ενώ σε τρία από αυτά συνδυάστηκε με το over 2,5.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Χουάνκαρ ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το Κόζιτσε και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης έναντι της Ντνίπρο. Ο Ισπανός μπακ έδωσε την ασίστ για τα γκολ των Σπόραρ (10’) και Τζούρισιτς (74’), ενώ κέρδισε και το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ιωαννίδης στο 84’. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με 3-0 παίζοντας εξαιρετικά στην άμυνα και αξιοποιώντας τις ευκαιρίες τους στην επίθεση. Στο 90’ ο Τάντσικ μείωσε σε 3-1, σε μια από τις ελάχιστες επικίνδυνες φάσεις στα καρέ του Μπρινιόλι. Με αυτό το σκορ το «τριφύλλι» βρίσκεται κοντά σε μια πρόκριση που, στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα εξασφαλίσει την συμμετοχή στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Stat attack: Μετρά μία νίκη στα τελευταία έξι εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς.

Απουσίες: Ο τραυματισμός του Σένκεφελντ στο πρώτο παιχνίδι θα τον αφήσει εκτός απόψε, την στιγμή που ο Αϊτόρ κι ο Τσέριν δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Βιλένα, Πέρεθ, Τζούρισιτς – Παλάσιος, Μπερνάρ, Σπόραρ.

Ρεπορτάζ Ντνίπρο

Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και έχασε δίκαια με 3-1 από τον Παναθηναϊκό, στο (τυπικά) εντός έδρας ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου. Από το 10’ έμεινε πίσω και βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, αποτυγχάνοντας όμως να πάρει τον έλεγχο της αναμέτρησης. Στο 74’ και στο 84’ η ελληνική ομάδα πέτυχε δύο τέρματα για να καθαρίσει το ματς, με τους Ουκρανούς απλώς να μειώνουν στο 90’. Πλέον, η Ντνίπρο χρειάζεται νίκη με τρία γκολ διαφορά για να προκριθεί, ειδάλλως θα συνεχίσει στα προκριματικά του Europa League.

Stat attack: Το over 2,5 επαληθεύτηκε σε επτά από τα έντεκα ευρωπαϊκά της ματς.

Απουσίες: Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο Χαμάς, ενώ ο Ντόβμπικ θα προλάβει να παίξει στη Λεωφόρο καθώς έχει κλείσει στην Χιρόνα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κιναρέικιν – Αντάμιουκ, Σβάτοκ, Σαράπι, Κράβετς – Μπαμπένκο, Μπλάνκο – Τάντσικ, Ρουμπτσίνσκι, Τρετιάκοφ – Ντόβμπικ.

Παναθηναϊκός - Ντνίπρο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Παναθηναϊκός – Ντνίπρο

Δεν ήταν εντυπωσιακός, αλλά ήταν άκρως αποτελεσματικός ο Παναθηναϊκός και παρουσίασε πολύ σοβαρό πρόσωπο στην πρώτη αναμέτρηση. Πλέον έχει τον έλεγχο της κατάστασης και σε μια γεμάτη Λεωφόρο το προβάδισμά του αποκτά άλλη αξία. Ούτε η Ντνίπρο έδειξε κάτι ιδιαίτερο από το οποίο να μπορεί να κρατηθεί. Περιμένουμε οι «πράσινοι» να ελέγξουν το παιχνίδι και να διατηρήσουν ένα πιο χαμηλό τέμπο. Αρχική επιλογή το under 2,5 που αποτελεί αξία στο 2.08 της Betshop. Παράλληλα, θα πάρουμε και το Χ ημιχρόνου που δίνεται σε απόδοση 2.40 στη Novibet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending