Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αυγουστιάτικο ποδαρικό με προκριματικά #SuperMario

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιστροφή με κόρνερ και κάρτες στα προκριματικά του Champions League για τον #SuperMario.

Καλησπέρα κύριοι. Ποδαρικό στα ειδικά προγνωστικά στοιχήματος για τον μήνα Αύγουστο με τρεις επιλογές από τα προκριματικά του Champions League.

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα κόρνερ στη Λεωφόρο!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά στο φάσμα της πρόκρισης μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα απέναντι στη Ντνίπρο. Ωστόσο, σε αυτό το αγώνα θα επιλέξουμε τα over 8,5 κόρνερ καθώς περιμένω ανοιχτό παιχνίδι. Θα βοηθήσει και η έδρα νομίζω και το γήπεδο καθώς η Λεωφόρος είναι έδρα που ενδείκνυται για την παραχώρηση πολλών κόρνερ.

Προγνωστικά καρτών

Προχωράμε στο πρόγραμμα μας με δύο επιλογές καρτών. Αρχικά, στο ΜΠΑΤΕ ΜπόρισοφΆρης Λεμεσού θα επιλέξω τις under 3,5 κάρτες. Δεν νομίζω πως μετά το 6-2 του πρώτου αγώνα το παιχνίδι θα έχει νεύρα και πολλές μονομαχίες.

Από την άλλη, στη Μπρατισλάβα, η Σλόβαν φιλοξενεί τη Ζρίνσκι. Το σκορ του πρώτου αγώνα εύθραυστο (1-0) και περιμένω μάχη, γκρίνια και σκληρές μονομαχίες. Over 5,5 κάρτες εδώ για το ταμείο.

Καλή τύχη.

Αυγουστιάτικο ποδαρικό με προκριματικά Champions LeagueΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αυγουστιάτικο ποδαρικό με προκριματικά Champions League

Κόρνερ
20:30

Παναθηναϊκός – Nτνίπρο

Over 8,5 κόρνερ

1.87
BET: 35 units
Κάρτες
21:00

ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ – Άρης Λεμεσού

Under 3,5 κάρτες

1.91
BET: 30 units
Κάρτες
21:30

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ζρίσνκι Μόσταρ

Over 5,5 κάρτες

1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending