Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ψαγμένα προγνωστικά: Δράση στο 1.75 #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel αναλύει την αναμέτρηση Ολίμπια Λουμπλιάνας – Λουντογκόρετς και καταλήγει σε μονό αποδεκτό.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Κέρδος έφεραν τα ψαγμένα προγνωστικά του Σαββάτου. Στο παιχνίδι Σεϊναγιόεν – Ελσίνκι επιβεβαιώθηκε το σημείο, όμως η Μόλντε κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Σταμπάεκ και το παιχνίδι πήγε void. Μοιραία, από τη δυάδα πληρωθήκαμε μόνο την αναμέτρηση της Φινλανδίας. Μικρό κέρδος, αλλά κέρδος. Προχωράμε με τα σημερινά.

Η Ολίμπια Λιουμπλιάνας υποδέχεται τη Λουντογκόρετς. Το παιχνίδι στη Βουλγαρία έληξε με 1-1, αρκετές εκατέρωθεν ευκαιρίες. Η Ολίμπια προέρχεται από πεντάρα στο πρωτάθλημα και μοιραία θα υποδεχτεί τους Βούλγαρους με την ψυχολογία και το ηθικό στα ύψη. Έμπειρη ομάδα η φιλοξενούμενη και αν μη τι άλλο, ποιοτικότερη.

Συν τοις άλλοις, η Λουντογκόρετς δεν είχε υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο, μοιραία πήρε πολύτιμες ανάσες και προετοιμάστηκε καλύτερα για το ταξίδι και την αναμέτρηση στη Σλοβενία. Σαφέστατα έχουν προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι, όμως με όσα έχουμε δει -και- στα φετινά προκριματικά, δεν θα κρατήσω το διπλό. Προτίμηση στο combo του Χ2 με over 1,5, έχοντας κατά νου πως η αναμέτρηση πιθανώς να ξεκινάει από το 1-1.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
21:00

Ολίμπια Λουμπλιάνας – Λουντογκόρετς

Χ2 & over 1,5

1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending