Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στήριξη στην κυπριακή ΑΕΚ #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel αναλύει τον επαναληπτικό ΑΕΚ Λάρνακας – Τορπέντο Ζοντίνο και καταλήγει σε μονό αποδεκτό του 1.85.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Κέρδος έφεραν τα ψαγμένα προγνωστικά του Σαββάτου. Αφήνουμε στο παρελθόν τα χθεσινά ψαγμένα προγνωστικά για τα προκριματικά του Champions League και προχωρούμε με τα προκριματικά του Conference League. Στη σημερινή στήλη μάλιστα θα ασχοληθούμε με τους αδερφούς από την Κύπρο, με την ΑΕΚ Λάρνακας να υποδέχεται την Τορπέντο Ζοντίνο.

Έξι φορές έχει κερδίσει τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα σε προκριματικά φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης η ΑΕΚ Λάρνακας και κατάφερε να πάει την πρόκριση σε όλες. Μάλιστα, στο πρώτο παιχνίδι, η κυπριακή ομάδα έκανε επίδειξη για 70 λεπτά αγώνα, φτάνοντας ακόμη και στο 3-0. Ωστόσο, η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού και φυσικής κατάστασης, επέτρεψε στους γηπεδούχους να βρουν δυο τέρματα, να διαμορφώσουν το τελικό 3-2 κι έτσι να ελπίζουν σε ένα μίνι – θαύμα στον επαναληπτικό στην «καύτη», από καιρικές συνθήκες, Μεγαλόνησο.

Βάσει της λογικής, με μία εβδομάδα προπονήσεων παραπάνω, η ΑΕΚ Λάρνακας θα φανεί ακόμη πιο έτοιμη και με ακόμη καλύτερη φυσική κατάσταση. Με σύμμαχο την έδρα της μάλιστα μπορεί να διπλασιάσει τις νίκες της και να περάσει με πανηγυρικό τρόπο στην επόμενη φάση του θεσμού, εκεί όπου λογικά θα κοντραριστεί με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Γι’ απόψε πάντως θα κρατήσουμε τον άσο με over 2,5.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Combo
20:00

ΑΕΚ Λάρνακας – Τορπέντο Ζοντίνο

1 & over 2,5

1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending