Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σερβέτ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Γκενκ – Σερβέτ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Γκενκ – Σερβέτ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Γκενκ – Σερβέτ προγνωστικά

  • «Σεγκέκα Αρένα» (21.500), Γκενκ.
  • Διαιτητής: Νόβακ Σίμοβιτς.
  • Πρώτο ματς: Σερβέτ – Γκενκ 1-1.
  • Η Γκενκ έχει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα απέναντι σε ομάδες από την Ελβετία, ενώ η Σερβέτ μετρά δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα κόντρα σε ομάδες από το Βέλγιο.
  • Σε έξι από τις εννιά αναμετρήσεις της Γκενκ με ελβετικές ομάδες σημειώθηκαν 2-3 γκολ, την στιγμή που σε όλα τα παιχνίδια της Σερβέτ επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Ρεπορτάζ Γκενκ

Δεν επιβεβαίωσε τον φαβοριτισμό της στο πρώτο παιχνίδι φεύγοντας με την ισοπαλία από την Ελβετία, αλλά εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα για την πρόκριση. Ο Αροκοντάρε άνοιξε το σκορ στο 21’ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χροσόβσκι. Η Σερβέτ είχε σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση μέχρι το ημίχρονο δίχως να τα καταφέρει, βρίσκοντας τελικά δίχτυα στο 78’. Οι Βέλγοι είχαν τεράστια ευκαιρία για να κλέψουν το διπλό στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων σε μια διπλή φάση, όμως ούτε ο Γκαλάρζα ούτε ο Κουέστα κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης. Ξεκίνησε την σεζόν στο πρωτάθλημα με ιδανικό τρόπο, επικρατώντας με 4-0 στην έδρα της Μόλενμπεεκ. Είχε τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, καθώς στο διάστημα 30’-44’ πέτυχε τρία γκολ.

Stat attack: Έχει απολογισμό 0-2-6 στα τελευταία οκτώ εντός έδρας ματς.

Απουσίες: Επέστρεψε ο Πρεσιάδο που είχε μείνει εκτός στο πρώτο ματς λόγω ασθένειας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Φαντεφόρντ – Μουνιόζ, Κουέστα, ΜακΚένζι, Αρτεάγκα – Χέινεν, Χανούς, Χροσόβσκι, Παϊντσίλ – Φαντέρα, Αροκοντάρε.

Γκενκ - Σερβέτ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Γκενκ - Σερβέτ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Σερβέτ

Επέστρεψε μετά από 24 χρόνια στα προκριματικά του Champions League με την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Γκενκ. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 21’ έβγαλε αντίδραση. Είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει στο υπόλοιπο του πρώτου αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Τελικά το πέτυχε στο 77’ με κεφαλιά του Ρουιγέ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κονιά. Πηγαίνει στη ρεβάνς του Βελγίου ως αουτσάιντερ και μόνο με νίκη θα μπορέσει να προκριθεί στην επόμενη φάση. Συνέχισε τις εντός έδρας ισοπαλίες και στο πρωτάθλημα, στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ζυρίχη. Έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 και βρέθηκε πολύ κοντά στην ήττα. Ωστόσο, με πρωταγωνιστή τον Μπεντία, ο οποίος μείωσε με πέναλτι στο 66’ κι έδωσε ασίστ για το 2-2 του Κουτέσα στο 86’.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ευρωπαϊκά της ματς επιτεύχθηκαν 2-3 γκολ.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Ντιμπά και Μανίν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Φρικ – Τσουνεμότο, Ρουιγέ, Σεβερίν, Μαζικού – Αντούνες, Κονιά, Μπαρόν, Κουτέσα – Μπεντία, Γκιγεμενό.

Γκενκ - Σερβέτ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Γκενκ – Σερβέτ

Με το 1-1 του πρώτου αγώνα όλα μένουν ανοιχτά για την πρόκριση. Αναμενόμενο φαβορί η Γκενκ λόγω ποιότητας και εμπειρίας, όμως δε γίνεται να ξεγράψουμε την Σερβέτ. Έδειξε καλά στοιχεία στο εντός έδρας παιχνίδι και θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη. Ακόμα κι αν δεν κερδίσουν οι Ελβετοί, περιμένουμε να είναι μέσα στο παιχνίδι. Πολύ μεγάλη η απόκλιση του άσου από το διπλό, η οποία δίνει αξία στο διπλό με ασιατικό χάντικαπ +1 με απόδοση 1.86 στη Novibet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending