Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Η ανακοίνωση-απάντηση του Πανσερραϊκού στην ΕΕΑ

 

Η ΠΑΕ των Σερραίων ξεκαθάρισε την θέση της όσον αφορά την μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, λόγω έλλειψης βεβαίωσης ηλεκτρονικής εποπτείας.

Η ΕΕΑ χορήγησε σήμερα (3/8) πιστοποιητικό στις ΠΑΕ της Super League Άρης και Βόλο Ν.Π.Σ. Δεν έκανε το ίδιο και για τον Πανσερραϊκό, καθώς υπάρχει το συγκεκριμένο παράπτωμα που εμποδίζει την διαδικασία.

Τα ”λιοντάρια” εν μέσω ανακοίνωσης καθησύχασαν τον κόσμο της ομάδας και ξεκαθάρισαν ότι είναι ένα τυπικό θέμα που θα διαλευκανθεί άμεσα από την διοίκηση.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

«H ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει πως η μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League, οφείλεται στη μη ολοκλήρωση των εργασιών για το σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, κάτι για το οποίο είχε εφιστήσει την προσοχή στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος της ΠΑΕ.

Μολαταύτα η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φιλάθλους της, θα προβεί σε άμεσες ενέργειες για να υπερκεράσει και αυτό το εμπόδιο».//ΜΛ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending