Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Στην λίστα της UEFA ο Πόνσε για την ΑΕΚ!

Σήμερα Παρασκευή θα ολοκληρωθεί η μεγάλη επιστροφή του Εζέκιελ Πόνσε στην ΑΕΚ, όμως από χθες ο Ματίας Αλμέιδα τον υπολογίζει κανονικά για τα παιχνίδια με την Ντινάμο!

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ έχει συμπεριλάβει τον Πόνσε στη λίστα που δήλωσε στην UEFA για τα παιχνίδια με την πρωταθλήτρια Κροατίας! Πρέπει να τονίσουμε πως οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν παίκτες ακόμη κι αν δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή τους, αρκεί όταν έρθει η ώρα των αγώνων να τους έχουν αποκτήσει.

Στην ΑΕΚ λοιπόν γνωρίζοντας πως απομένουν τα τυπικά για να αποκτηθεί ο Πόνσε, τον δήλωσαν στην λίστα ώστε να μην αναγκαστούν να κάνουν αλλαγή, όπως έχουν το δικαίωμα και να κρατήσουν τις αλλαγές για κάποιο απρόοπτο ή για κάποια άλλη μεταγραφή…

Για αυτό τον λόγο δεν δημοσιοποιήθηκε χθες το βράδυ η λίστα, παρότι στάλθηκε στην UEFA κανονικά,  αφού η ΑΕΚ δεν ήθελε να αποκαλυφθεί η μεταγραφή πριν την τυπική ολοκλήρωση της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος Αργεντινός είναι πανέτοιμος, αφού έκανε κανονικά προετοιμασία με την Έλτσε.

Μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης αγωνίστηκε για 45 λεπτά σε φιλικό αγώνα με την Αλκορκόν, τον τελευταίο του με την Ισπανική ομάδα.

Click to comment

Trending