Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ψαγμένα προγνωστικά: Στήριξη στον διπλασιασμό #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel αναλύει το ζευγάρι ΑΕΚ – Ντίναμο Ζάγκρεμπ στην στήλη της Παρασκευής και ποντάρει σε μίνι μακροχρόνιο.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Δεν πήγαν όπως θα ήθελα τα ψαγμένα προγνωστικά τούτης της εβδομάδας. Την Τρίτη έγινε η μεγάλη έκπληξη από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας απέναντι στην Λουντογκόρετς, ενώ την Τετάρτη η ΑΕΚ Λάρνακας έμεινε στο 1-1, εξασφαλίζοντας ωστόσο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στην σημερινή στήλη και στα ψαγμένα προγνωστικά θα σταθώ σε ένα μίνι – μακροχρόνιο. Πρόκειται για το ζευγάρι της ΑΕΚ απέναντι στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τον 3ο προκριματικό του Champions League. Εκκινώντας από τους Κροάτες, αν μη τι άλλο διαθέτουν μία πιο έμπειρη ομάδα από ευρωπαϊκούς αγώνες και με περισσότερους διεθνείς παίκτες. Βέβαια, αμυντικά δεν λείπουν τα προβλήματα.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική και αποτελεσματική στα φιλικά προετοιμασίας. Το σημαντικότερο όλων βέβαια είναι πως ο βασικός κορμός παρέμεινε και αποτελεί μία έτοιμη και δεμένη ομάδα για τα προκριματικά. Οι έξτρα προσθήκες που θα γίνουν θα είναι για το βάθος αυτού του συνόλου, αλλά και για τη διάρκεια της σεζόν.

Για τα δεδομένα της εποχής, η ΑΕΚ είναι φαβορί. Και σε απόδοση διπλασιασμού, δεν μπορούμε να το αμελήσουμε.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μακροχρόνιο

ΑΕΚ – Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Πρόκριση: ΑΕΚ

2.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending