Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Κολάζει το 3.50 #Klhmats

προγνωστικά

Ο #Klhmats εστιάζει σε ένα μίνι καλοκαιρινό μακροχρόνιο, το οποίο κολάζει σε απόδοση 3.50.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Η ώρα έχει περάσει τη μία το βράδυ. Έχω διαβάσει ήδη τη στήλη του καλού φίλου Fidel, ο οποίος αναφέρεται στην αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Λίγα λεπτά αργότερα διαβάζω για την σχεδόν κλεισμένη επιστροφή του Εζεκιέλ Πόνσε στην ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα να γράψω προγνωστικά, όμως με κολάζει το παρακάτω 3.50.

Εκτιμώ πως η ΑΕΚ θα μπει στους ομίλους του Champions League. Το πιο δύσκολο εμπόδιο άλλωστε ακούει στο όνομα της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, με την οποία οι αναμετρήσεις της Ένωσης θεωρώ πως είναι στο 50-50.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι έτοιμη, δεμένη, έχει κορμό. Έχει πλέον τον Λιβάι Γκαρσία με ανανεωμένο συμβόλαιο και ήρεμο, τον Πινέδα σε φουλ ρυθμούς. Στο άμεσο μέλλον θα έχει και τον μπομπέρ Πόνσε, ο οποίος έκανε… πλάκα σε άσχημα χρόνια για την Ένωση. Πλέον, σε μία ομάδα που το αγωνιστικό στυλ της ταιριάζει με του Αργεντινού, εκτιμώ πως ο Πόνσε θα αποτελέσει πρόσωπο – κλειδί.

Όλα είναι με το μέρος της Ένωσης. Ομάδα έχει, το μομέντουμ είναι υπέρ της, ο κόσμος βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και αναμένεται να κατακλύσει την «OPAP Arena». Μπορεί να είναι πιο άπειρη ευρωπαϊκά από την ομάδα της Ντίναμο, αλλά εκτιμώ πως όχι μόνο θα την περάσει, αλλά θα εξασφαλίσει και ένα εισιτήριο για τους χρυσοφόρους ομίλους. Γι’ αυτό άλλωστε κρατάω το 3.50 για τα προγνωστικά μου.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Μακροχρόνιο

ΑΕΚ να προκριθεί στους ομίλους του Champions League

Ναι

3.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending