Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Τουρνουά… Novi Cup!!!

Το φιλανθρωπικό τουρνουά του Βόλου απέκτησε ονοματεπώνυμο

Η Novibet μετά την επιτυχημένη ενέργεια με το «Βάζεις γκολ για καλό σκοπό», θα υποστηρίξει το τουρνουά φιλικών αγώνων NoviCup στον Βόλο.

Πριν λίγους μήνες, στην Παραλία του Βόλου, η Novibet διοργάνωσε το «Βάζεις γκολ για καλό σκοπό» στο πλαίσιο του τελικού Novibet Κυπέλλου Ελλάδας που έγινε στην πόλη μας.

Η Novibet προχωρά σε ακόμη μία ενέργεια με σκοπό να σταθεί δίπλα στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Συγκεκριμένα θα υποστηρίξει το φιλικό τουρνουά τεσσάρων ομάδων της πρώτη κατηγορίας που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό.

Ο Βόλος, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Πανσερραϊκός και ο Παναιτωλικός θα δώσουν μία σειρά από αγώνες που χωρίζονται σε ημιτελικά, μικρό τελικό και μεγάλο τελικό ενώ το τουρνουά θα ονομάζεται NoviCup by Novibet.

novi

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι ως εξής:

Δευτέρα 7 Αυγούστου
Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός (18.45, Πανθεσσαλικό)
Βόλος – Αστέρας Τρίπολης (21.00 (Πανθεσσαλικό)

Τετάρτη 9 Αυγούστου
Μικρός τελικός (18.45, Πανθεσσαλικό)
Μεγάλος τελικός (21.00, Πανθεσσαλικό)

 

novi

Από εκεί και πέρα, στο ημίχρονο του τελικού, η promo team της Novibet θα συνοδεύσει παιδιά από το Ορφανοτροφείο στον αγωνιστικό χώρο, όπου και θα εκτελέσουν ένα πέναλτι και βάζοντάς το, θα κερδίσουν μία μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών των ομάδων.

Φυσικά, η νικήτρια ομάδα θα λάβει και ένα βραβείο που θα απονείμει εκπρόσωπος της Novibet.

Από την πλευρά του, ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet δήλωσε: «Η πρωτοβουλία αυτή αντανακλά την πίστη μας στην δύναμη του αθλητισμού να ενώνει κοινότητες και αθλητικές ομάδες, να καλλιεργεί την άμιλλα και τις αξίες του ‘ευ αγωνίζεσθαι’ και να εμπνέει τις νεότερες γενιές να κατακτήσουν τα όνειρά τους. Υποστηρίζοντας το NOVICUP και την τοπική κοινωνία του Βόλου, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε έναν διαρκή και ουσιαστικό αντίκτυπο στις ζωές των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής».

Trending