Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ντέρμπι για ζόρικους στο Λονδίνο #Nikolas43

προγνωστικά

Ζόρικο παιχνίδι εκεί στα ανατολικά του Λονδίνου στο οποίο ο #Nikolas43 περιμένει τα πολλά γκολ.

Είναι από τα παιχνίδια για τα οποία ασχολούμαι με τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Τσάρλτον Αθλέτικ εναντίον Λέιτον Όριεντ και όλα είναι πιθανά. Πάμε στα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Τσάρλτον – Λέιτον Όριεντ

Δεν είναι κάποιο παραδοσιακό λονδρέζικο ντέρμπι μίσους όπως το Γουέστ Χαμ – Μίλγουολ αλλά είναι γειτονικό πιο πολύ ντέρμπι. Το ότι δεν είναι παραδοσιακό ντέρμπι δε σημαίνει ότι συμπαθούν ο ένας τον άλλο, Άγγλοι είναι ούτε τα μούτρα τους δεν συμπαθούν. Δυο ομάδες γνώριμες στις μικρές κατηγορίες, η Τσάρλτον μπαρουτοκαπνισμένη στη League one με κάποιες υπερβάσεις ανά διαστήματα. Σταθερή αξία δηλαδή, η Λέιτον από την άλλη έκανε την υπέρβαση πέρυσι και με εμφατικό τρόπο κέρδισε την άνοδο. Φέτος όμως τα πράγματα γίνονται ζόρικα, καθώς τα στάνταρ και οι απαιτήσεις αυξάνονται.

Φυσικά ξέρω πως είναι πρώτη αγωνιστική και δεν έχω εικόνα ακόμα για τις ομάδες. Πάω πιο πολύ με το σκεπτικό για το κίνητρο. Η Τσάρλτον θέλει να δείξει ότι είναι αυτή που ξέρει την κατηγορία και τις δυσκολίες της, κάτι που ισχύει. Η Λέιτον έχει τον ενθουσιασμό και θα μπει στο παιχνίδι να πάρει ότι μπορέσει. Ένα γκολ νωρίς θα φέρει τα πάνω κάτω και αυτό θα κυνηγήσω. Να ανοίξει το παιχνίδι και να φτάσει άνετα στο over 2,5 που βρήκα στο 1.94 στη Novibet.

Ντέρμπι για ζόρικους στο ΛονδίνοΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ντέρμπι για ζόρικους στο Λονδίνο

Μονό
17:00

Τσάρλτον – Λέιτον Όριεντ

Over 2,5

1.94
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending