Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

(Χ)άρισαν… γκολ και θέαμα!

Ατρόμητος και ΟΦΗ αναμετρήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση στο “Ελ Πάσο” της Καλλιθέας και ήρθαν ισόπαλοι με 2:2, έχοντας σπουδαίες ευκαιρίες και δοκιμάζοντας παράλληλα νέα σχήματα.

Αν και ο Ατρόμητος προηγήθηκε με 2:0 στα πρώτα 15 λεπτά της φιλικής αναμέτρησης στην Καλλιθέα, ο ΟΦΗ έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία, καθώς το ματς ολοκληρώθηκε στο 2:2.

Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς και ο Ατρόμητος κατάφερε να ανοίξει νωρίς το σκορ στην αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, στο 14′, ο Γιουμπιτάνα βρήκε χώρο, έφερε την μπάλα στο αριστερό και με σουτ νίκησε τον Χριστογεώργο για το 1:0, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Ρομπάιγ εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των Κρητικών, βγήκε τετ-α-τετ με τον Χριστογεώργο και τον κέρδισε με έξυπνο πλασέ για το 2:0 υπέρ της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να βγάλει αντίδραση και μάλιστα πριν την ανάπαυλα, καθώς στο 41ο λεπτό, μείωσε σε 2:1, με γκολ που πέτυχε ο Μπιφουμά μετά από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Μπάκιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δυο ομάδες άνοιξαν το “rotation” τους, όμως αυτό δεν πτόησε τους Κρητικούς να συνεχίσουν να πιέζουν και στο 79ο λεπτό, βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Νέιρα να πλασάρει σωστά.

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Λάρσον, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Τοράλ, Ριέρα, Μπιφουμά, Φελίπε

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες, Φριτζόνσον, Ρομπάιγ, Βέργος, Γιουμπιτάνα.//Γ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending