Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ προγνωστικά

  • «Γουέμπλεϊ» (90.000), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Στιούαρτ Άτγουελ.
  • Η Σίτι μετρά οκτώ συνεχόμενες νίκες, αλλά και 15 νίκες στα τελευταία 16 ματς με την Άρσεναλ.
  • Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το over 2,5.
  • Η Άρσεναλ επικράτησε και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους για το Community Shield με νίκες 4-0 (1934) και 3-0 (2014).
  • Οι πέντε από τους τελευταίους έξι τελικούς του Community Shield έμειναν στο under 2,5.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Την τέλεια σεζόν έκανε η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς έγινε μόλις η δεύτερη αγγλική ομάδα στην ιστορία που πετυχαίνει το τρεμπλ. Αφού κατέκτησε το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και πέμπτο τα τελευταία έξι χρόνια, αλλά και το FA Cup σήκωσε και το πολυπόθητο τρόπαιο του Champions League. Σε έναν βαθμό οι «πολίτες» έχουν μπει σε διαδικασία ανασυγκρότησης μετά από αυτή την ονειρική χρονιά, αλλάζοντας αρκετούς παίκτες στο ρόστερ τους. Οι Γκουντογάν και Μαχρέζ έχουν ήδη αποχωρήσει ενώ κι οι Μπερνάρντο Σίλβα, Γουόκερ και Κανσέλο φαίνεται πως θα αποτελέσουν παρελθόν. Παράλληλα, αποκτήθηκαν οι Κόβασιτς και Γκβάρντιολ, με τον τελευταίο να γίνεται ο ακριβότερος αμυντικός στην ιστορία. Δύο νίκες με Γιοκοχάμα Μαρίνος (5-3) και Μπάγερν (2-1) και μια ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης (2-1) ήταν ο απολογισμός της ομάδας του Μάντσεστερ στα φιλικά προετοιμασίας.

Stat attack: Σε τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια για το Community Shield σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Δεν υπολογίζεται ο Ντε Μπρόινε που τραυματίστηκε στον τελικό του Champions League, αλλά ούτε κι ο νεοαποκτηθείς Γκβάρντιολ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Ακέ – Κόβασιτς, Ρόδρι, Φόντεν – Μπερνάρντο Σίλβα, Γκρίλις, Χάαλαντ.

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Άρσεναλ

Ξάφνιασε όλο τον αγγλικό ποδοσφαιρικό κόσμο με τη φανταστική σεζόν που πραγματοποίησε η Άρσεναλ, διεκδικώντας μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Η περσινή χρονιά της άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς παρότι επέστρεψε στο Champions League και μάλιστα ως δεύτερη, έχασε σπουδαία ευκαιρία να κατακτήσει τον τίτλο. Οι «κανονιέρηδες» αποτέλεσαν την ομάδα που πέρασε τις περισσότερες μέρες στην κορυφή της Premier League σε μια σεζόν χωρίς να στεφθεί πρωταθλήτρια στο τέλος. Πάντως, το σύνολο του Αρτέτα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και φέτος στόχος είναι το πρωτάθλημα, 20 χρόνια μετά το αήττητο που είναι και το τελευταίο της μέχρι σήμερα. Ενισχύθηκε με τους πολύτιμους Χάβερτζ, Τίμπερ και φυσικά με τον Ντέκλαν Ράις. Κέρδισε την Μπαρτσελόνα (5-3) και τους MLS All-Stars (5-0), ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0) κι έμεινε στο 1-1 με τη Νυρεμβέργη στα φιλικά προετοιμασίας, αλλά και με τη Μονακό την οποία κέρδισε στα πέναλτι για το Emirates Cup.

Stat attack: Μετρά τέσσερις συνεχόμενες κατακτήσεις στις τελευταίες συμμετοχές της στο Community Shield.

Απουσίες: Εκτός θα μείνουν λόγω τραυματισμού οι Ζεσούς, Ζιντσένκο και Ελνένι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράμσντεϊλ – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Τίμπερ – Έντεγκαρντ, Ράις, Πάρτεϊ – Σάκα, Μαρτινέλι, Ενκέτια.

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ

Εξαιρετική ευκαιρία και για τους δύο προπονητές να βγάλουν συμπεράσματα για τη νέα σεζόν. Οι δύο κορυφαίες ομάδες της περασμένης σεζόν στην Αγγλία αναμετρώνται σε ένα ματς που κινείται μεταξύ του φιλικού και του επίσημου. Με τον Ντε Μπρόινε εκτός τα πράγματα δυσκολεύουν για την Σίτι, δεν παύει όμως να είναι το φαβορί. Στο «Γουέμπλεϊ» πάντως η Άρσεναλ έχει καλή παράδοση, ειδικά για την συγκεκριμένη διοργάνωση. Στα γκολ θα κινηθούμε, και για την ακρίβεια θα πάμε με τα 2-3 γκολ με απόδοση 2.09 στην Betshop. Επίσης, αξίζει να επιλέξουμε την over 0,5 προσπάθεια στην εστία από τον Σάκα, που πληρώνει 2.45 στη Novibet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending