Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ντέρμπι για ζόρικους στο Λονδίνο #Nikolas43

προγνωστικά

Προγνωστικά: Τελικός για το Σούπερ Καπ Αγγλίας και ο #Nikolas43 κυκλώνει το 4.55 που θα στερήσει μια κούπα από την Σίτι.

Πρώτο επίσημο παιχνίδι για τις δυο ομάδες ο τελικός του Σούπερ Καπ στο «Γουέμπλεϊ». Αμφότερες θέλουν ξεκινήμα με το δεξί στη σεζόν αλλά μια θα χάσει αναγκαστικά. Πάμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ

Το Community Shield ή πιο ευρέως γνωστό ως Σούπερ Καπ τελείται σε ετήσια βάση με αντιπάλους την πρωταθλήτρια ομάδα της τελευταίας σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ και την κάτοχο του Κυπέλλου Αγγλίας στο Στάδιο Γουέμπλεϊ. Σε αυτή την περίπτωση θα παίξει η δευτεραθλήτρια Άρσεναλ καθώς η Μάντσεστερ Σίτι δεν άφησε τίποτα όρθιο. Πολύ καλή ευκαιρία για τον Αρτέτα να φωνάξει παρών καθώς πέρυσι φώναζε όλη τη χρονιά αλλά ο Πεπ έδειξε πως δεν άκουγε τίποτα. Μου αρέσει το πλάνο του και η νεανική ομάδα που χτίζει, και θεωρώ πως φέτος έχει περισσότερες πιθανότητες για ένα τίτλο.

Η Σίτι από την άλλη θέλει απλά να συνεχίσει να είναι φόβητρο, άτρωτη να μην έχει αντίπαλο. Πράγμα βέβαια πολύ δύσκολο, στα μάτια μου η Σίτι ξεχειλίζει υπεροψία. Ναι μεν έχει τρομερό προπονητή κάποιους διαστημικούς παίχτες αλλά πρέπει λίγο να χαλαρώσει. Αν ο Λουκάκου δεν πάθαινε Βαγγέλη Μάντζιο ίσως η ιστορία είχε γραφτεί διαφορετικά.

Με λίγα λόγια θα ποντάρω στην Άρσεναλ και το υπερβολικό 4.55 που την συνοδεύει στη Novibet.

Ας χάσει και κάτι η ΣίτιΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ας χάσει και κάτι η Σίτι

Μονό
18:00

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ

2

4.55
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending