Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Ελ Κααμπί: «Μεγάλη ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Ολυμπιακός» (video)

 

Ο νεοαποκτηθείς φορ των “ερυθρόλευκων” έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση που οριστικοποίησε τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ο νέος επιθετικός του Ολυμπιακού. Ο Μαροκινός διεθνής αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αλ Σαντ, αλλά πλέον θα παίζει στην ελληνική ομάδα, όπου θα συναντήσει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα του “Olympiacos TV” αναφέρθηκε στη νέα συνύπαρξή του με τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ στον Ολυμπιακό που είναι μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα φέτος. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα που παίζει κάθε χρόνο για να κερδίσει το πρωτάθλημα. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι φίλους μου, έχω παίξει μαζί του στην εθνική ομάδα είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί του εδώ και εύχομαι να κάνουμε όμορφα πράγματα για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».//Α.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα

Click to comment

Trending