Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυνατές αποστολές για τους Ισραηλινούς #Bats

προγνωστικά

Μέχρι το 3.30 φτάνουν οι επιλογές του #Bats για απόψε από προκριματικά Champions League και Conference League.

Σε σημεία και γκολ κινούμαστε για τα προγνωστικά της Τετάρτης, με αποδόσεις από 1.83 έως 3.30.

Προγνωστικά: ΑΕΚ Λάρνακας – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ξεκίνημα με το παιχνίδι της ΑΕΚ Λάρνακας κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην «ΑΕΚ Αρένα». Οι Κύπριοι απέκλεισαν πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το συνολικό 4-3 την Ζοντίνιο στην προηγούμενη φάση. Μπαίνουν στο ματς ως αουτσάιντερ απέναντι στην ισραηλινή ομάδα, η οποία με δύο νίκες κόντρα στην Πετροκούμπ (3-0 εντός, 2-0 εκτός) έφτασε εύκολα στον τρίτο προκριματικό. Δυνατή πρόκληση και για τους δύο, ίσως να αδικούνται κάπως οι γηπεδούχοι από το σετ των αποδόσεων. Ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι πέρσι έφτασαν μέχρι τη φάση των «16» της διοργάνωσης, την στιγμή που η Μακάμπι είχε αποκλειστεί στα πλέι-οφ. Άλλη σεζόν βέβαια η περσινή, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει αλλάξει δραστικά αυτό το καλοκαίρι. Δεδομένου ότι είναι το πρώτο ματς από τα δύο, τις περιμένουμε κάπως πιο φοβισμένες και συντηρητικές στην προσέγγισή τους. Η ισοπαλία θα μπει στις επιλογές μας, με απόδοση 3.30 στη WinMasters.

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Μακάμπι Χάιφα

Την πρώτη πρόκριση της ιστορίας της στους ομίλους του Champions League θέλει να πετύχει η πρωταθλήτρια Σλοβακίας Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ήδη μετρά δύο προκρίσεις κόντρα σε Εσπεράνζ (3-1 συνολικό σκορ) και Ζρίνσκι (3-2 συνολικό σκορ), αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Η Μακάμπι Χάιφα, πρωταθλήτρια Ισραήλ, επίσης έχει ήδη δύο προκρίσεις στο ενεργητικό της. Πρώτα με συνολικό σκορ 7-1 απέναντι στην Χάμρουν Σπάρτανς κι έπειτα με νίκη στην παράταση με 4-1 επί της Σέριφ Τιρασπόλ, ενώ είχε χάσει με 1-0 το πρώτο ματς. Για αυτήν το να μπει στους ομίλους θα ήταν απλώς επανάληψη της περσινής επιτυχίας. Πρόκειται για αρκετά πιο δυνατή ομάδα από την Σλόβαν και δίκαια θεωρείται το φαβορί. Ενδιαφέρον προκαλεί και το γεγονός πως στους δύο προηγούμενους γύρους οι Σλοβάκοι απέτυχαν να κερδίσουν το εντός έδρας παιχνίδι τους, με τις εκτός έδρας νίκες να τους χαρίζουν την πρόκριση. Ήρθε η ώρα να κάνουν την πρώτη τους ήττα από την ανώτερη Μακάμπι. Στο 2.18 βρίσκουμε το διπλό στην Stoiximan.

Ρέιντζερς – Σερβέτ

Η Ρέιντζερς ξεκινά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της με το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Σερβέτ. Οι Ελβετοί έκαναν την υπέρβαση με αντίπαλο την Γκενκ στην προηγούμενη φάση. Μετά το 1-1 στο πρώτο ματς της Γενεύης, βρέθηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα μόλις στο τρίτο λεπτό της ρεβάνς. Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ δύο φορές, είχαν απάντηση και στα δύο γκολ κι έστειλαν το ματς στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και με τη νίκη τους με 4-1 έφτασαν στον τρίτο προκριματικό.

Δυνατές αποστολές για τους ΙσραηλινούςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δυνατές αποστολές για τους Ισραηλινούς

Ασφαλώς οι Σκωτσέζοι είναι το φαβορί, όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για την πρόκριση. Πάντως μπαίνουν με πίεση στο παιχνίδι, καθώς από νωρίς άρχισε η… γκρίνια. Μόλις στο πρώτο ματς της σεζόν, για την Premiership, η Ρέιντζερς ηττήθηκε με 1-0 από την Κιλμάρνοκ. Αμυντικά παρουσιάζει πολλά θέματα από την προετοιμασία. Η Σερβέτ από την πλευρά της έχει επιβεβαιώσει το goal/goal και στα πέντε επίσημα ματς της μέχρι στιγμής, και αυτό είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να συνεχιστεί το σερί της. Θα πάρουμε το αμφίτερμα στο 1.83 της Novibet.

Μονό
20:00

ΑΕΚ Λάρνακας – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Χ

3.30
BET: 15 units
Μονό
21:30

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Μακάμπι Χάιφα

2

2.18
BET: 25 units
Μονό
21:45

Ρέιντζερς – Σερβέτ

Goal/goal

1.83
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending