Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μαρσέιγ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ προγνωστικά

  • «Απόστολος Νικολαΐδης» (16.003), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Ίστβαν Κόβατς.
  • Ο Παναθηναϊκός έχει απολογισμό 3-3-5 απέναντι σε ομάδες από τη Γαλλία αγνοώντας τη νίκη στα τελευταία πέντε ματς, ενώ η Μαρσέιγ μετρά πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες κόντρα σε ομάδες από την Ελλάδα.
  • Σε πέντε από αυτά τα οκτώ παιχνίδια της Μαρσέιγ επιβεβαιώθηκε το under 2,5.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Μετά από επτά χρόνια ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στους ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων χάρη στην πρόκριση επί της Ντνίπρο. Με κληρονομιά το 3-1 στην Ουκρανία, οι «πράσινοι» διατήρησαν αλώβητη την έδρα τους και με το 2-2 της ρεβάνς προκρίθηκαν στον τρίτο προκριματικό γύρο. Ο Σπόραρ άνοιξε το σκορ με ωραίο τελείωμα στο 15’, εκμεταλλευόμενος έναν κακό υπολογισμό του αντίπαλου τερματοφύλακα. Η Ντνίπρο απάντησε με τον Ντόβμπικ στο 24’ και δημιούργησε αρκετό άγχος στο «τριφύλλι» όταν πέτυχε την ανατροπή με τον Σαράπι στο 54’. Τελικά ο Σπόραρ βρήκε ξανά δίχτυα με ασίστ του Τζούρισιτς στο 70’ και η κόκκινη του Τάντσικ πέντε λεπτά αργότερα έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων.

Stat attack: Έχει κερδίσει ένα από τα τελευταία επτά εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς του.

Απουσίες: Εκτός παραμένει ο Σένκεφελντ, ενώ οι Τσέριν και Ζέκα βρίσκονται και πάλι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Τσέριν, Πέρεθ, Τζούρισιτς – Παλάσιος, Μπερνάρ, Σπόραρ.

Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Μαρσέιγ

Σε μια σεζόν με αρκετά σκαμπανεβάσματα, η Μαρσέιγ κατάφερε για δεύτερη συνεχή χρονιά να μπει στην τριάδα του γαλλικού πρωταθλήματος. Πέρσι έπαιξε απευθείας στους ομίλους, φέτος θα χρειαστεί να πάρει δύο προκρίσεις αν θέλει να το επαναλάβει. Ο Τούντορ αποτέλεσε παρελθόν μετά το τέλος της περσινής σεζόν κι ο Μαρθελίνιο τον αντικατέστησε στον πάγκο των Μασσαλών. Ο Ισπανός έχει την τύχη να διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ, καθώς η γαλλική ομάδα αυτό το καλοκαίρι έκανε σπουδαίες μεταγραφές. Από αυτές ξεχωρίζουν οι Ομπαμεγιάνγκ, Λόντι, Κοντογκμπιά, Σαρ και Μπλάνκο. Στα φιλικά προετοιμασίας κέρδισε με 2-0 τη Νιμ και 1-0 τη Βάαλβαϊκ, ενώ ηττήθηκε με 1-0 από την Έπεν και 2-1 από τη Λεβερκούζεν.

Stat attack: Σε εννιά από τα τελευταία 14 ευρωπαϊκά της ματς σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Χωρίς προβλήματα τραυματισμών και με τον Ουντέρ στην αποστολή η Μαρσέιγ, παρότι ακούστηκε έντονα ότι ο Τούρκος βρίσκεται κοντά στην έξοδο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Λόπεθ – Κλος, Ζιγκό, Μπαλέρντι, Λόντι – Βερετού, Κοντογκμπιά – Σαρ, Εντιαγέ, Αρίτ – Ομπαμεγιάνγκ.

Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ

Ομάδα με πολύ υψηλό ταβάνι αλλά και πολλά ερωτηματικά η Μαρσέιγ. Πολύ δυνατή η ενίσχυσή της αλλά έχουμε δει πολλές ομάδες να αποτυγχάνουν παταγωδώς μετά από τέτοιες μεγάλες μεταγραφές. Σίγουρα δεν περιμένουμε να τη δούμε στο 100% των δυνατοτήτων της στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, κι αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός. Αυτό που έχουν δείξει αμφότερες οι ομάδες είναι ότι είναι ισχυρές επιθετικά αλλά με θέματα στην άμυνα. Επομένως, αξίζει η επιλογή του over 2,5 στο 2.06 της Novibet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending