Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με Γιέλιχ οδηγό οι Μπρούερς #Dogass

προγνωστικά mlb

Συνεχίζει με επιλογές από την MLB ο #Dogass, που φτάνουν μέχρι το 55.00

Καλημέρα σε όλους. Ως μη γενόμενη η χθεσινή στήλη, καθώς πέρασαν οι μισές επιλογές. Σήμερα οι αναμετρήσεις ξεκινούν νωρίς.

Προγνωστικά MLB: Κλασικά αγαπημένα

Δύο επιλογές NRFI έχει το μενού σήμερα. Αυτές είναι από τις αναμετρήσεις Ρεντς – Μάρλις και Αστρος – Όριολς. Θα υπάρξει παύση μετά το χθεσινό ξέσπασμα και θεωρώ σίγουρο πως οι ομάδες που κέρδισαν θα μπουν πιο προσεκτικές σε αυτές τις αναμετρήσεις.

Με Γκάουσμαν οδηγό πως να χάσουν

Οι Μπλου Τζεις μπαίνουν στην τελική ευθεία και θέλουν να γράψουν όσο γίνεται καλύτερο ρεκόρ, για να μπουν με αξιώσεις στα playoff. Οι Γκάρντιανς βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά μπροστά τους θα βρουν τον Γκάουσμαν. Δεν γίνεται ομάδα με καλύτερο ρεκόρ, που κατεβαίνει με τον πιο πλήρη πιτσερ της κατηγορίας, να δίνεται στο 1.75! Δεν μπορώ να το παραβλέψω και θα το βάλω στα προγνωστικά MLB.

Ο Γιέλιχ και τα χιτ που σκοτώνουν

Οι Μπρουερς θεωρώ σχεδόν δεδομένο πως μετά το χθεσινό κάζο, θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια. Ο καθαρός άσος τους δεν εμπνέει (κοντά στο 1.40) οπότε θα πάμε εναλλακτικά. Το βαρύ πυροβολικό τους, ο Γιέλιχ, μόλις μυρίσει… αίμα σκοτώνει στις βάσεις.

Μπροστά του θα βρει τον Φλέξεν που σε 5 inning δίνει 10 χιτ και περίπου 2 home run ανά αναμέτρηση! Ο Γιέλιχ ξεκινάει στη βασική τριάδα κάτι που σημαίνει πως αν είναι υγιής, θα παίξει 5 φορές. Δύο στις πέντε να καταγράψει χιτ για παίκτη του βεληνεκούς του, δεν είναι μεγάλο νούμερο. Το over 1,5 hit του θα μπει στα προγνωστικά μου.

ΥΓ: Αν ανοίξει το παιχνίδι, δεν θα μου κάνει εντύπωση να εμφανιστεί κάποιος κομήτης από το πουθενά. Ίσως αυτός να είναι ο Φρέλικ…

Με Γιέλιχ οδηγό οι ΜπρούερςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με Γιέλιχ οδηγό οι Μπρούερς

Μονό
19:35

Ρεντς – Μάρλινς

Under 0,5 run στο 1ο inning

2.07
BET: 15 units
Ειδικό
21:30

Μπρούερς – Ρόκις

Γιέλιχ over 1,5 hit

2.67
BET: 30 units
Combo
21:30

Μπρούερς – Ρόκις

Γιέλιχ over 0,5 home run & Φρέλικ over 0,5 home run

55.00
BET: 5 units
Μονό
02:05

Όριολς – Άστρος

Under 0,5 run στο 1ο inning

1.95
BET: 15 units
Μονό
02:10

Γκάρντιανς – Μπλου Τζέις

2

1.75
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending