Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με όνειρα στη Σκωτία η Σερβέτ #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Στήλη Τετάρτης για τον #Fidel, ο οποίος ασχολείται με την αναμέτρηση Ρέιντζερς – Σερβέτ και καταλήγει στο 1.80.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Αφήνουμε πίσω μας τη χθεσινή αγωνιστική ημέρα για τα προκριματικά του Champions League. Αν μη τι άλλο, απόψε ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μαρσέιγ, μία αναμέτρηση που κανονικά θα πρέπει να θυμίσει γιορτή. Βέβαια, στα ψαγμένα προγνωστικά μου θα σταθώ στην αναμέτρηση της Ρέιντζερς απέναντι στη Σερβέτ.

Γλυκόπικρη η παράδοση των ελβετικών ομάδων απέναντι στη Ρέιντζερς. Πιο συγκεκριμένα, το ρεκόρ της Ρέιντζερς κόντρα σε ελβετικές ομάδες είναι στο 2-3-3, με 2-2-0 στο «Άιμπροξ».

Οι Σκωτσέζοι δεν έθελξαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, ενώ στην πρεμιέρα, γνώρισαν εκτός έδρας ήττα με 1-0 Κιλμάρνοκ. Αρνητικό το ξεκίνημα της σεζόν για τη Ρέιντζερς και σίγουρα δεν θα μπορούσα να την εμπιστευτώ με τον άσο του 1.52. Στην αντίπερα όχθη, η Σερβέτ άφησε εκτός την Γκενκ στο προκριματικό γύρο και ονειρεύεται ομίλους Champions League.

Μπορεί η ελβετική ομάδα να ταξιδεύει στη Σκωτία με επτά απουσίες, όμως έχει σκοράρει σε όλες τις φετινές αναμετρήσεις της, φιλικές και επίσημες, ενώ έχει παραπάνω παιχνίδια στα πόδια της. Αμυντικά βέβαια προβληματίζει ακόμη, γι’ αυτό θα κινηθώ με το goal/goal στα ψαγμένα προγνωστικά μου.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
21:45

Ρέιντζερς – Σερβέτ

Goal/goal

1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending