Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πέντε γκολ δίνουν το 2.24 #Klhmats

προγνωστικά

Με τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ και Σλόβαν Μπρατισλάβας – Μακάμπι Χάιφα ασχολείται ο #Klhmats για το 2.24.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Όταν έγραφα τα προγνωστικά της χθεσινής στήλης, γνώρισα για την έκρυθμη κατάσταση στην Αθήνα. Γι’ αυτό κινήθηκα και με προγνωστικά σε κάρτες. Το πρωί ήρθε η είδηση του θανάτου του φιλάθλου της ΑΕΚ, η οποία βύθισε τη χώρα σε θλίψη.

Μία χώρα βέβαια που στηρίζεται εδώ και χρόνια στην υποκρισία των πολιτικών και των πολιτών της. Χθες ήταν ο Μιχάλης, προχθές κάποιος άλλος και όπως βαδίζουμε, δυστυχώς αύριο θα είναι ένας νέος. Με τα μυαλά που κουβαλάει ο Έλληνας, αλλά και τις κινήσεις που -δεν- γίνονται, τέτοια περιστατικά δυστυχώς δεν θα εξαλειφθούν ποτέ.

Να περάσω καλύτερα όμως στο στοιχηματικό κομμάτι. Ξεχωρίζει απόψε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μαρσέιγ. Κατάμεστο αναμένεται το γήπεδο του Παναθηναϊκού, με τον κόσμο να προσπαθεί να δώσει ώθηση στην ομάδα του. Βέβαια, η διαφορά ποιότητας και εμπειρίας είναι χαοτική. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εμφάνισε αμυντικά κενά στις αναμετρήσεις απέναντι στη Ντνίπρο, στις οποίες συνολικά δέχθηκε τρία τέρματα (1-3, 2-2). Γι’ απόψε, θα κρατήσω το ασιατικό over 2.

Συνέχεια θα δώσω με την αναμέτρηση της Σλόβαν Μπρατισλάβας απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα. Αμφότερες δεινοπάθησαν για να βρεθούν στον τρίτο προκριματικό. Πλέον, όμως, το άγχος έχει φύγει από τα πόδια των ομάδων, αφού ο ευρωπαϊκός όμιλος θεωρείται εξασφαλισμένος. Εκτιμώ πως οι δύο επιθέσεις μπορούν να βρουν από ένα τέρμα και θεωρώ πως το over 2,5 είναι υπερβολικό σε αποδόσεις άνω του 2.10. Προσωπικά, θα κρατήσω το over 1,5 για να δημιουργήσω δυάδα με την αναμέτρηση των «Πρασίνων».

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Δυάδα απόδοσης 2.24
21:00

Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ

Over 2 AH

1.60
21:30

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Μακάμπι Χάιφα

Over 1,5

1.40
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending