Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

“Έδεσε” τον Αποστολάκη ο ΟΦΗ

 

Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η κρητική ομάδα γνωστοποίησε την παραμονή του Έλληνα νεαρού μέσου, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του, Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίου του Γιάννη Αποστολάκη, ο οποίος θα είναι κάτοικος του Ηρακλείου ως το καλοκαίρι του 2027. Ο 18χρονος κεντρικός μέσος ο οποίος αγωνίζονταν στην Κ19 της κρητικής ομάδας, που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σκοράροντας δυο γκολ και μοιράζοντας 5 ασίστ.

Μάλιστα, ο Έλληνας νεαρός, πέρσι, αγωνίστηκε και με την μεγάλη ομάδα σημειώνοντας τρείς συμμετοχές, με το ντεμπούτο του να πραγματοποιείται στις 28/08/22, με τον Παναθηναϊκό, παιχνίδι το οποίο ήρθε ισόπαλο με 1:1.//ΓΓ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με χαρά ανακοινώνει ότι ένα δικό της παιδί, ο Γιάννης Αποστολάκης, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας, συμφώνησε για την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ ως το καλοκαίρι του 2027.

Ο 19χρονος διεθνής μέσος, γεννημένος στις 24/9/2004 στο Ρέθυμνο, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στις 28/8/2022 στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και μέχρι στιγμής μετρά 3 συμμετοχές με τα «ασπρόμαυρα».

Περισσότερα

Click to comment

Trending