Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Συνεχίζει στον ΟΦΗ ο Θεοδοσουλάκης

 

Παραμένει κάτοικος Κρήτης ο 19χρονος Έλληνας επιθετικός, καθώς μετά τους Αποστολάκη και Μπάκιτς υπέγραψε και αυτός επέκταση συμβολαίου. 

Ο ΟΦΗ προχώρησε στην επέκταση συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2027 με τον Γιάννη Θεοδοσουλάκη. Ο 19χρονος είναι ο δεύτερος νεαρός μετά τον Γιάννη Αποστολάκη που ανανεώνει πρόωρα το συμβόλαιο του.

Ο Έλληνας επιθετικός είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο τον Αύγουστο του 2022 και την προηγούμενη σεζόν μέτρησε μόλις 6 συμμετοχές με τα ”ασπρόμαυρα” καθώς υπέστη ρήξη χιαστού με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με χαρά ανακοινώνει ότι ένα ακόμα παιδί από την Κρήτη, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας, o Γιάννης Θεοδοσουλάκης, επέκτεινε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ ως το καλοκαίρι του 2027.
Ο 19χρονος επιθετικός, γεννημένος στο Ρέθυμνο στις 11/9/2004, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τον Αύγουστο του 2022 και την προηγούμενη σεζόν μέτρησε 6 συμμετοχές με τα «ασπρόμαυρα», με την πρώτη εξ αυτών να καταγράφεται στην πρεμιέρα κόντρα στον Ατρόμητο.
Ήρθε στον ΟΦΗ σε ηλικία 15 ετών από τις ακαδημίες του Αστέρα Ρεθύμνου και αμέσως εντάχθηκε στο ρόστερ της Κ17, έχοντας αγωνιστεί και στην Κ19, με την οποία μέτρησε συνολικά 39 συμμετοχές και 14 γκολ, ενώ ήταν εκ των αρχηγών της ομάδας μας.» //ΝΚ

Περισσότερα

Click to comment

Trending