Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γκενκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός – Γκενκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Γκενκ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Γκενκ προγνωστικά

  • «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (32.115), Πειραιάς.
  • Διαιτητής: Γκλεν Νίμπεργκ.
  • Μοναδική αναμέτρηση των δύο ομάδων στο παρελθόν ήταν ένα φιλικό το 2018, με την Γκενκ να επικρατεί με 4-0.
  • Ο Ολυμπιακός μετρά έξι νίκες και τέσσερις ήττες απέναντι σε ομάδες από το Βέλγιο, ενώ η Γκενκ έχει δύο ισοπαλίες κόντρα σε ομάδες από την Ελλάδα.
  • Εντός έδρας ο Ολυμπιακός έχει το απόλυτο των νικών στις πέντε αναμετρήσεις του με βελγικές ομάδες.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω την αποτυχημένη σεζόν 2022-23 και να κάνει μια νέα αρχή. Μετά την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League, αλλά και την αποτυχία σε κύπελλο και Ευρώπη, οι «ερυθρόλευκοι» θα πορευτούν με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην τεχνική ηγεσία. Ο Ισπανός έχει ήδη διαφοροποιήσει αρκετά πράγματα όσον αφορά το ρόστερ, με αρκετά από τα… βαρίδια να αποχωρούν. Στα φιλικά προετοιμασίας οι Πειραιώτες κέρδισαν την Σλοβάτσκο (2-1) και τη Ρέιντζερς (3-1), έμειναν στο 1-1 με τη Νόρντζελαντ και την Σαμπάχ και ηττήθηκαν με 2-0 από τη Νόριτς.

Stat attack: Σε επτά από τα τελευταία οκτώ ευρωπαϊκά του ματς σημειώθηκαν 2-3 γκολ.

Απουσίες: Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού η ομάδα του Μαρτίνεθ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόι, Κίνι – Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, Ιμπόρα, Καμαρά – Μασούρας, Φορτούνης, Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός - Γκενκ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ολυμπιακός - Γκενκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Γκενκ

Υπέστη θύμα έκπληξης και πρόωρου αποκλεισμού στα προκριματικά του Champions League καθώς έμεινε εκτός από την Σερβέτ. Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, οι Βέλγοι είχαν την ευκαιρία με νίκη εντός έδρας να πάρουν την πρόκριση. Η δουλειά τους έγινε πιο εύκολη μετά την αποβολή του Κριβέλι στο 3ο λεπτό και το 1-0 του Ενταγισιμιέ στο 28’ προδιέθετε για μια εύκολη νίκη. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 λίγο αργότερα, και ακόμα κι όταν δέχτηκαν δεύτερο γκολ είχαν εκ νέου απάντηση. Τελικά, το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου η Σερβέτ ήταν αλάνθαστη, και με δύο χαμένες εκτελέσεις η Γκενκ αποκλείστηκε. Σαν να μην έλειπε αυτό, ακολούθησε η ήττα-έκπληξη με 1-0 εντός έδρας από την Έουπεν. Το ροτέισον του Βράνκεν κόστισε, με αποτέλεσμα η ομάδα του να βρίσκεται στην έκτη θέση της Pro League με τρεις βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές.

Stat attack: Έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 18 ευρωπαϊκά της ματς.

Απουσίες: Δεν υπολογίζεται ο πολύτιμος χαφ Χέινεν αλλά κι ο εξτρέμ Φαντέρα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φάντεφορτ – Μουνιόζ, Μακένζι, Κουέστα, Καγέμπε – Γκαλάρζα, Χροσόβσκι – Παϊντσίλ, Ελ Χανούς, Τρεσόρ – Αροκοντάρε.

Ολυμπιακός - Γκενκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Ολυμπιακός – Γκενκ

Την Σερβέτ περίμενε, αλλά τελικά η Γκενκ ήρθε στον δρόμο του Ολυμπιακού. Στα φιλικά οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν κάποια καλά στοιχεία αλλά και αδυναμίες, κυρίως στην άμυνα. Ποιοτικά δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από την Γκενκ η οποία απέδειξε ότι έχει αρκετά θέματα. Θα μπει στο καυτό «Καραϊσκάκης» με κακή ψυχολογία μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό αλλά και την ήττα στο πρωτάθλημα. Αξίζει η στήριξη στον Ολυμπιακό με την επιλογή του άσου, που τιμάται στο 2.21 από τη WinMasters.

Περισσότερα

Click to comment

Trending