Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυάδα ασφαλείας στο 2.32 #Bats

προγνωστικά

Από Europa αλλά και Conference League έχει απόψε το μενού με μια δυάδα σε εξαιρετική απόδοση για τον #Bats.

Ξεκινάμε από Μολδαβία και καταλήγουμε σε Τουρκία για τα προγνωστικά της Πέμπτης με ποντάρισμα σε σημεία και γκολ.

Προγνωστικά: Ακολουθούμε την πεπατημένη

Από το μονοπάτι των πρωταθλητών του Champions League σε αυτό του Europa League κατέληξαν η Σέριφ Τιρασπόλ κι η ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ. Η πρώτη αποκλείστηκε στην παράταση από τη Μακάμπι Χάιφα, ενώ η δεύτερη έμεινε εκτός με δύο ήττες και συνολικό σκορ 11-5 από τον Άρη Λεμεσού. Ποιοτικά οι δύο ομάδες απέχουν αρκετά κι οι Μολδαβοί έχουν κάθε λόγο να θεωρούνται το φαβορί. Είναι σοβαροί, συγκροτημένοι και τα τελευταία χρόνια έχουν αρκετές επιτυχίες σε προκριματικές φάσεις. Ο άσος πληρώνει 1.58 στην Betshop και θα τον προτιμήσουμε.

Στο Conference League η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει τη Μάριμπορ στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Οι Τούρκοι εντυπωσίασαν στα δύο παιχνίδια με την Ζίμπρου Κισινάου, παίρνοντας νίκες με 5-0 εντός και 4-0 εκτός έδρας. Οι νέες μεταγραφές έδειξαν την αξία τους και η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δείχνει πως θα μας απασχολήσει αρκετά σε αυτή τη διοργάνωση. Θεωρητικά δε θα έχει πρόβλημα όσον αφορά την πρόκριση κόντρα στους Σλοβένους, που απέκλεισαν οριακά την Μπιρκιρκάρα και χρειάστηκαν την παράταση για να αφήσουν εκτός την Ντιφερντάνζ. Ευκαιρία για την ομάδα του Καρτάλ να πάρει ισχυρό προβάδισμα από το πρώτο ματς, κόντρα σε μια ομάδα που σκοράρει και δέχεται γκολ σε μεγάλο βαθμό. Το over 2,5 πληρώνει 1.47 στην Betshop και συνολικά η δυάδα φτάνει το 2.32.

Δυάδα ασφαλείας στο 2.32ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δυάδα ασφαλείας στο 2.32

Δυάδα απόδοσης 2.32
20:00

Σέριφ Τιρασπόλ – ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ

1

1.58
21:00

Φενέρμπαχτσε – Μάριμπορ

Over 2,5

1.47
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending