Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με fun bet ως και 10.75 #SuperMario

προγνωστικά

Ειδικά καρτών μέχρι και 10.75 στα προγνωστικά του #SuperMario για το Europa Conference League.

Καλησπέρα κύριοι. Δε ξεκινήσαμε καλά τη βδομάδα καθώς μία μάνα θρηνεί για το παιδί της διότι απλά η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι και η ατιμωρησία βασιλεύει. Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ αλλά κυρίως στην οικογένεια του παιδιού που χάθηκε. Μακάρι να μη ξαναγίνει τίποτα τέτοιο αλλά πολύ αμφιβάλλω.

Στα στοιχηματικά, η ΑΕΚ αναβλήθηκε όπως ήταν φυσικό, πήραμε μονάδα εκεί ενώ η δυάδα παρακάτω βγήκε πολύ εύκολα και μας πλήρωσε στα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Τριάδα του 4.94 ενόψει!

Πρώτη επιλογή με προγνωστικά στοιχήματος από το παιχνίδι Αρούκα–Μπραν. Ομάδες με αδύναμες άμυνες θεωρώ πως θα επιβεβαιώσουν είτε το goal/goal είτε το over 2,5 που προτείνεται στη στήλη στο υψηλό 1.57.

Δεύτερη επιλογή της τριάδας στο παιχνίδι Άρης–Ντιναμό Κιέβου. Εκεί όπου οι Ουκρανοί είναι πιο προετοιμασμένοι καθώς παίζουν για το εγχώριο πρωτάθλημα. Ο Άρης έβγαλε πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι με την Αραράτ, εδώ όμως το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει κατά πολύ. Η επιλογή μας Χ2 & over 1,5.

Τρίτη και τελευταία επιλογή για την τριάδα μας έρχεται από την Κροατία και το Χάιντουκ Σπλιτ–ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά πέρασε με δυσκολία το εμπόδιο της Μπεϊτάρ στον προηγούμενο γύρο, ωστόσο και για αυτούς η δυσκολία ανεβαίνει. Δε βλέπω πως θα φύγουν νικητές από την Κροατία όπου συνάμα θα συναντήσουν και μία καυτή ατμόσφαιρα. 1-1 βλέπω ίσως και 2-1. Η επιλογή μας το 1Χ μαζί με το under 3,5.

Φουριόζοι θα μπουν οι Κροάτες!

Συνεχίζουμε με το ίδιο παιχνίδι στην Κροατία. Αυτό ανάμεσα στην Χάιντουκ και τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι θα μπουν με τον αέρα που θα έχουν από τον κόσμο τους και το να πάρουν 3 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο τιμάται στο 2.40. Το αγοράζω εννοείται.

Fun bet με κάρτες παικτών στο 10.75!

Κλείνω τη στήλη μου με δύο ειδικά παικτών. Αρχικά, ο Ντάγκλας Αουγκούστο μας τελείωσε, άρα τι μας μένει; Ο Τσιγγάρας και ο Σβάμπ. Ο Σβάμπ μετά το λάθος στο Ισραήλ θα είναι προσεκτικός. Το ίδιο θα είναι και ο Τσιγγάρας όπως εκεί προς το τέλος του παιχνιδιού ίσως πάρει μία κάρτα καθώς αλλαγή δε θα βγει. Από εκεί και πέρα, είναι σαφές ότι στο κέντρο των γηπεδούχων δεσπόζει και δε βγαίνει ποτέ ο Κροβίνοβιτς. Ας πάρει και αυτός μία κάρτα να μας δώσει το 10.75. Εννοείται θα τα πάρω και χωριστά καθώς οι αποδόσεις είναι πολύ καλές και για τους δύο.

Καλή τύχη.

Με fun bet ως και 10.75ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με fun bet ως και 10.75

Tριάδα απόδοσης 4.94
21:00

Αρούκα – Μπραν

Goal/goal ή over 2,5

1.57
21:15

Άρης – Ντιναμό Κιέβου

Χ2 & over 1,5

1.85
22:00

Xάιντουκ Σπλιτ – ΠΑΟΚ

1X & under 3,5

1.70
BET: 20 units
Moνό
22:00

Χάιντουκ Σπλιτ – ΠΑΟΚ

Χάιντουκ Σπλιτ over 2,5 κόρνερ στο 1ο ημίχ.

2.40
BET: 15 units
Moνό
22:00

Χάιντουκ Σπλιτ – ΠΑΟΚ

Να δεχτεί κάρτα Κροβίνοβιτς

3.30
BET: 8 units
Μονό
22:00

Χάιντουκ Σπλιτ – ΠΑΟΚ

Να δεχτεί κάρτα Τσιγγάρας

3.50
BET: 8 units
Fun bet
22:00

Χάιντουκ Σπλιτ – ΠΑΟΚ

Nα δεχτούν κάρτα: Tσιγγάρας & Κροβίνοβιτς

10.75
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending