Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι διαφορές ποιότητας πληρώνουν 2.32 #Klhmats

προγνωστικά

Με τις αναμετρήσεις Φενέρμπαχτσε – Μάριμπορ και Β36 Τορσάβν – Ριέκα ασχολείται ο #Klhmats για το 2.32.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Οι μηχανές σιγά – σιγά ζεσταίνονται για εμάς που γράφουμε επί καθημερινής βάσεως προγνωστικά στοιχήματος. Βέβαια, ακόμη οι ομάδες δεν έχουν βρει αγωνιστικό ρυθμό, οπότε θα πρέπει οι επιλογές μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές.

Στην αποψινή στήλη θα στηρίξουμε δύο μεγάλα φαβορί. Αρχικά, αυτό της Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Μάριμπορ. Εδώ, η διαφορά είναι χαοτική. Γενικά, το τουρκικό ποδόσφαιρο επενδύει σε μεγάλα και ποιοτικά πρόσωπα. Η Μάριμπορ με τη σειρά της, πούλησε τον κορυφαίο σκόρερ της την περσινή σεζόν και θα έχει δύσκολο έργο στην Πόλη. Εκτιμώ πως οι Τούρκοι θα πάρουν προβάδισμα πρόκρισης και μάλιστα με μεγάλο σκορ.

Συνεχίζω με τα αγαπημένα Νησιά Φερόε και πιο συγκεκριμένα την αναμέτρηση Β36 Τορσάβν – Ριέκα. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σαν τους πρωταθλητές της Κλακσβίκ. Και εδώ που έφτασαν, πολύ είναι. Η Ριέκα αναμένεται να έχει το πάνω χέρι και καλείται να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της. Θα κρατήσω το διπλό στην αναμέτρηση, συνδυάζοντάς το με το παιχνίδι της «Φενέρ» για τα προγνωστικά της ημέρας.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Δυάδα απόδοσης 2.32
21:00

Φενέρμπαχτσε – Μάριμπορ

1 (-1,5 AH)

1.57
21:00

Β36 Τορσάβν – Ριέκα

2

1.48
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending