Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στήριγμα οι φιλοξενούμενοι στο 2.63 #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Στηρίζει τα φαβορί σε Μπακού και Θεσσαλονίκη ο #Fidel, καταλήγοντας σε δυάδα απόδοσης 2.63.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Ολοκληρώνουμε το ευρωπαϊκό τριήμερο και τα ψαγμένα προγνωστικά μας με τους πρώτους προκριματικούς αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου. Απόψε, διεξάγονται οι περισσότερες των αναμετρήσεων σε Europa και Conference League, ενώ μεταξύ άλλων, τις μάχες τους θα δώσουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης.

Προσωπικά, θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου. Η διαφορά ποιότητας και ευρωπαϊκής εμπειρίας είναι χαοτική. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν πιο δουλεμένη ομάδα, ενώ σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν ως προπονητές οι Μιρτσέα Λουτσέσκου και Τόλης Τερζής. Συν τοις άλλοις, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ακόμη χτυπητά και φανερά κενά. Κρατάω το διπλό με draw no bet.

Ακόμη, για τη σημερινή δυάδα και τα ψαγμένα προγνωστικά μου, θα σταθώ και στην αναμέτρηση Νέφτσι Μπακού – Μπεσίκτας. Παρόμοιο εδώ το σκηνικό. Η Νέφτσι μου θυμίζει Άρη, η Μπεσίκτας μου θυμίζει Ντινάμο Κιέβου. Με μόνη διαφορά πως η ομάδα της Τουρκίας έχει επενδύσει περισσότερα χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι και διαθέτει μεγάλα ονόματα στο ρόστερ της. Μπορεί να μην έχει αγωνιστικό ρυθμό, ωστόσο μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στην πιο αδύναμη Νέφτσι Μπακού.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Δυάδα απόδοσης 2.63
20:00

Νέφτσι Μπακού – Μπεσίκτας

2

1.70
21:15

Άρης – Ντινάμο Κιέβου

2 DNB

1.55
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending