Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αρχή θεάματος σε Γερμανία & Αγγλία #TheMagician

Σε Αγγλία και Γερμανία ρίχνει το ενδιαφέρον, στα σημερινά προγνωστικά του, ο #TheMagician με αποδόσεις από 1.85 έως 4.83.

Καλημέρα σας. Εκκίνηση στην φετινή Premier League έδωσε ο χθεσινός αγώνας της Μπέρνλι με την Μάντσεστερ Σίτι, με το κυρίως μενού να σερβίρεται σήμερα και να ολοκληρώνεται τη Δευτέρα. Επίσης, ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στη Γερμανία κρίνεται στο Μόναχο, με τον τελικό του Σούπερ Καπ. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Ο πήχης έχει ανέβει

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την πρώτη αγωνιστική στο Νησί. Η δευτεραθλήτρια της περσινής σεζόν Άρσεναλ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της εντός έδρας με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Κατέκτησε την περασμένη Κυριακή, σ’ ένα κλειστό παιχνίδι, το Community Shield απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις του αγώνα (1-1) και επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι. Στο μεταγραφικό παζάρι μπήκε μέσα κάνα 200αρι εκατομμύρια λίρες με την απόκτηση του μεσοαμυντικού Ράις από τη Γουέστ Χαμ, του επιθετικού Χάβερτς από την Τσέλσι και του αμυντικού Τίμπερ από τον Άγιαξ, ενώ έχασε ως κύρια μονάδα μόνο τον Γκρανίτ Ξάκα. Καλή παρουσιάστηκε στα φιλικά, με πολλές επιθετικές λύσεις. Φυσικό και επακόλουθο είναι να στοχεύει στην φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς πέρυσι της γλίστρησε στο τέλος, ενώ αναμένουμε να μπει δυνατά στο σημερινό παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν και φέτος ως στόχο τη γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία. Δεν έχασαν κάποιο βασικό στέλεχος, ίσα ίσα που έφεραν στο «Σίτι Γκράουντ» τον αριστερό εξτρέμ Ελανγκά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον επιθετικό Κρις Γουντ από τη Νιούκαστλ. Δεν τα πήγαν καλά στα φιλικά, μιας και αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες στο σκοράρισμα, δεχόμενοι από την άλλη σταθερά γκολ. Αφιλόξενη έδρα το «Έμιρειτς» καθώς δέχτηκαν από πέντε τέρματα στις τελευταίες τους δύο επισκέψεις.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μάικλ Όλιβερ. Τρεις φορές έχει σφυρίξει τους Λονδρέζους την πρώτη αγωνιστική στο παρελθόν, με τους τελευταίους να γνωρίζουν ισάριθμες ήττες.

Σημείο: Η Άρσεναλ ένιωσε πέρυσι στο πετσί της πως κάθε βαθμός είναι σημαντικός, καθώς ήταν αρκετούς πόντους μπροστά από τη Μάντσεστερ Σίτι και στο τέλος έχασε το πρωτάθλημα. Θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη εάν δεν κερδίσουν οι γηπεδούχοι. Θα κρατήσουμε το over 2,5 γκολ των γηπεδούχων σε απόδοση 1.69. Δεύτερη επιλογή κρατάμε το over 3,5 με απόδοση 2.10.

Στόχος η επάνοδος

Συνεχίζουμε με Championship. Το πιο υψηλό σε αξία ρόστερ της κατηγορίας, το έχει φέτος η Σαουθάμπτον, παρόλο που πούλησε δύο αμυντικούς της σε Νιουκάστλ και Μονακό, αποκομίζοντας πάνω από 50 εκατομμύρια λίρες. Έπεσε από την Premier League αλλά μοναδικός στόχος είναι η άμεση επάνοδος. Πέρασε με γκολ στο 87′ για το τελικό 2-1 από την έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, έχοντας 80% κατοχή και πραγματοποιώντας πάνω από 20 σουτ. Εν συνεχεία ηττήθηκε, με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση της από την Τζίλιγχαμ (δύο κατηγορίες χαμηλότερα) με 3-1 εκτός έδρας για το θεσμό του Λιγκ Καπ και αποκλείστηκε. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εκμεταλλευτεί η γηπεδούχος για ν’ ανέβει στα μεγάλα σαλόνια είναι η έδρα της και μάλιστα πρέπει να το πράξει και με τις ομάδες που στοχεύουν και αυτές σε άνοδο.

Αντίπαλος η Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος έβγαλε την ασίστ για την ισοφάριση στο εναρκτήριο παιχνίδι με αντίπαλο την Χαλ εντός έδρας. Εν τέλει οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις βαθμούς με συνεχόμενο σφυροκόπημα και γκολ στο 90+6′. Επιδιώκει και αυτή την άνοδο αλλά πιο προσιτός στόχος είναι ουσιαστικά η είσοδος στα play off. Έχει ικανότατους παίχτες σ’ όλες τις γραμμές και θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που θα της παρουσιαστεί στο σημερινό παιχνίδι.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Εντός έδρας η Σαουθάμπτον απέναντι στην Νόργουιτς έχει 22 νίκες, έντεκα ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Σημείο: Με ικανές επιθετικά μονάδες και οι δύο πλευρές, αλλά οι γηπεδούχοι αποτελούν πιο ικανό σύνολο. Κρατάμε τον άσο με απόδοση 1.85.

Προγνωστικά: Θέαμα στον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Κλείνουμε με το Σούπερ Καπ της Γερμανίας. Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα, το οποίο ήρθε στα τελευταία λεπτά της τελευταίας αγωνιστικής, αλλά οι ιθύνοντες της ομάδας δεν έμειναν ευχαριστημένοι με το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Έτσι προέβησαν σε διορθωτικές κινήσεις. Έφυγαν οι βασικοί Μανέ (που δεν τους δικαίωσε με την απόδοση του), ο τερματοφύλακας Ζόμερ και ο Λούκας Ερναντέζ. Ήρθε ο Κιμ (Νάπολι) και οι ελεύθεροι Λεμέρ (Λειψία) και Γκερέρο (Μπορούσια Ντόρτμουντ). Βέβαια όλα κινούνται γύρω από την επικείμενη μεταγραφή του Κέιν από την Τότεναμ μιας και οι δύο σύλλογοι έχουν φθάσει σε συμφωνία, με τον ίδιο να ταξιδεύει χθες στο Μόναχο για να κλείσει την μεταγραφή. Πολύ καλή επιθετικά στα φιλικά, σκόραρε με άνεση.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε τη Λειψία τη φετινή σεζόν, μιας και μοσχοπούλησε βασικά της στελέχη (Ενκουνκού, Γβαρντιόλ, Σόμποσλαϊ και Σόρλοθ) και τους αντικατέστησε με τους Οπεντά (επιθετικός – Λανς), Μπάουμγκαρντνερ (μεσοεπιθετικός – Χόφενχαϊμ), ενώ πήρε πακέτο από τη Σάλτσμπουργκ τους Σέσκο (επιθετικός) και Ζέιβαλντ (μέσος). Μπορεί τα φιλικά να μην είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος ανάλυσης μιας ομάδας, αλλά σε αυτά που έδωσε παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο καθώς ηταν ιδιαίτερα επιθετική αλλά και αποτελεσματική.

Ενδιαφέρον στατιστικό: Τα τελευταία πέντε μεταξύ τους παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με goal/goal, ενώ τα τέσσερα από αυτά με over 3,5.

Σημείο: Πρώτη επιλογή από το παιχνίδι το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.88, ενώ θα κρατήσουμε για τα προγνωστικά μας και το over 3,5 με απόδοση 2.30.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Ντε Λιγχτ (24 – Μπάγερν Μονάχου), Αρθούρ Μελό (27 – Φιορεντίνα), Μπεν Γιεντέρ (33 – Μονακό), Τζιμπρίλ Σισέ (42), Κλας Γιαν Χούντελαρ (40), Αλέξανδρος Τζόρβας (41)

Καλή επιτυχία.

Αρχή θεάματος σε Γερμανία και ΑγγλίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αρχή θεάματος σε Γερμανία και Αγγλία

Περισσότερα

Click to comment

Trending