Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μυρίζει γκολ στο Super Cup #Klhmats

Με την αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου – Λειψία καταπιάνεται ο #Klhmats και καταλήγει σε μονό αποδεκτό του 1.80.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Στη χθεσινή στήλη, στα χθεσινά προγνωστικά, πιάστηκα με ένα super value μακροχρόνιο. «ΟΚ», αφήνουμε πίσω το μακροχρόνιο και επανερχόμαστε στην αγωνιστική δράση με το Super Cup της Γερμανίας ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τη Λειψία.

Οι δύο ομάδες τέθηκαν και πέρυσι αντιμέτωπες για τον ίδιο θεσμό. Μάλιστα, σε μία «πλούσια» από γκολ αναμέτρηση, οι Βαυαροί επικράτησαν με 5-3, κατακτώντας το συγκεκριμένο τίτλο για ενδέκατη φορά στην ιστορία τους. Η Λειψία πάλι, πέρυσι αγωνίστηκε για πρώτη φορά και φέτος είναι η δεύτερη.

Βέβαια, όντας λάτρης τον ρεκόρ, θα πρέπει να αναφέρω πως εάν η Μπάγερν Μονάχου κατακτήσει το Super Cup, θα είναι το τέταρτο σερί τρόπαιο, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για το θεσμό. Να σταθώ όμως και λίγο στο αγωνιστικό για τα προγνωστικά μου, φτάνουν τα της παράδοσης.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νόιερ και Γκερέιρο, αμφίβολος είναι ο Μίλερ. Εκτός μάχης για τη Λειψία είναι ο Γκούλασι, ο Μπιτσιαουμπί, ο Χαϊνταρά και ο Μπάουμγκαρντερ.

Η Λειψία αναμένεται να παρατεχθεί με τον περσινό βασικό κορμό, πλην της παρουσίας του νεοφερμένου και πρωτοκλασάτου Οπεντά, θέλοντας να στηριχθεί στην ομοιογένειά της. Η Μπάγερν Μονάχου παραδοσιακά αποτελεί ομάδα που επιτίθεται. Εκτιμώ πως η αναμέτρηση θα έχει γκολ, κρατάω για τα προγνωστικά μου το ασιατικό over 3.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

 

Περισσότερα

Click to comment

Trending