Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πρεμιέρα με ερωτηματικά στο 2.39

Η αυλαία ανοίγει σε Αγγλία και Γαλλία, με τρεις αγώνες να απασχολούν τον #Bats αυτό το Σάββατο.

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα πάμε σε τρεις επιλογές για τα σημερινά προγνωστικά, φτάνοντας μέχρι και το 2.39.

Προγνωστικά: Μπράιτον – Λούτον

Δύο ομάδες που τρέλαναν τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Αγγλίας πέρσι αναμετρώνται στην πρώτη αγωνιστική της Premier League. Η Μπράιτον προέρχεται από μια φανταστική σεζόν, στην οποία κατέλαβε την έκτη θέση και εξασφάλισε την έξοδο στο Europa League. Ο Ντε Τζέρμπι έκανε φοβερά πράγματα και οδήγησε τους «γλάρους» στο καλύτερο πλασάρισμά της ιστορίας τους παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Εδώ θα κριθεί το αν ήταν απλώς μια καλή σεζόν ή αν μπορεί να εδραιωθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Απέναντί της βρίσκεται η νεοφώτιστη Λούτον, η οποία επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία μετά από 31 χρόνια. Ήταν η ομάδα που πήρε την άνοδο μέσω των πλέι-οφ της Championship, επικρατώντας με 2-1 κόντρα στην Κόβεντρι στον τελικό. Όπως είναι λογικό, αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό και την τελευταία θέση καθώς στερείται ποιότητας και μεγάλων ονομάτων. Πάντως, θα μπει φουριόζα κατά την επιστροφή της και μπορεί να εκμεταλλευτεί την ανοιχτή άμυνα των γηπεδούχων. Σε υψηλό ρυθμό θα κινηθεί το παιχνίδι κι έτσι είναι πιθανό να δούμε αρκετά γκολ, με το goal/goal & over 2,5 να αποτελεί καλή επιλογή στο 2.39 της WinMasters.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας

Μία άλλη νεοφώτιστη ομάδα που αγωνίζεται την ίδια ώρα είναι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας. Μετά από δύο σεζόν στην Championship, οι «λεπίδες» επανήλθαν στην Premier League τερματίζοντας στη δεύτερη θέση. Πρόκειται για μια ομάδα που πέρασε και συνεχίζει να περνά αρκετές οικονομικές δυσκολίες, κάτι που την έχει οδηγήσει στην πώληση κάποιων από τους καλύτερους παίκτες της και σε λίγες προσθήκες στο ρόστερ. Το σύνολο του Χεκινγκμπότομ θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί την έδρα της σε παιχνίδια όπως το σημερινό, απέναντι σε μέτριες ομάδες, ώστε να εξασφαλίσει την σωτηρία.

Για την Πάλας τα πράγματα φαίνονται κάπως πιο σταθερά. Ο Χότζσον επέστρεψε για μία ακόμη φορά μετά την απόλυση του Βιεϊρά πέρσι, και είναι σχετικά γνωστό το τι μπορούμε να περιμένουμε από τον 76χρονο τεχνικό. Μίνιμουμ στόχος η παραμονή, και η έλλειψη ποιότητας -ειδικά μετά την αποχώρηση του Ζαχά- δεν της επιτρέπει να κοιτάζει πάνω από τα μισά της βαθμολογίας. Τακτικά θα τη δούμε να θωρακίζει την άμυνά της και να ψάχνει στην αντεπίθεση το γκολ, κάτι που δε διαφέρει πολύ κι από το στυλ παιχνιδιού που αναμένεται να υιοθετήσει η Σέφιλντ. Σε μια πρεμιέρα τέτοιες ομάδες δύσκολα παίρνουν μεγάλα ρίσκα, οπότε υπάρχει αξία στο 2.08 της Novibet για την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Παρί Σεν Ζερμέν – Λοριάν

Πάμε στη Γαλλία και το Παρίσι, όπου η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Λοριάν. Η κορυφαία ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος περνά φάση ανασυγκρότησης, καθώς ο νέος της προπονητής, Λουίς Ενρίκε, καλείται να διαχειριστεί μια απαιτητική κατάσταση. Μετά την αποχώρηση του Μέσι δημιουργήθηκε το σίριαλ του Εμπαπέ, με τον Γάλλο να επιθυμεί να φύγει από την επόμενη σεζόν, την στιγμή που η Παρί θέλει να τον πουλήσει φέτος. Προς το παρόν ο 24χρονος είναι εκτός ομάδας, και τον δρόμο του μακριά από το Παρίσι θέλει να ακολουθήσει κι ο (τραυματίας αυτή την στιγμή) Νεϊμάρ.

Πρεμιέρα με ερωτηματικά στο 2.39ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πρεμιέρα με ερωτηματικά στο 2.39

Στα φιλικά προετοιμασίας οι Παριζιάνοι παρουσίασαν μέτρια εικόνα και φαίνεται πως θα χρειαστεί να περάσει καιρός για να βρεθούν στο επιθυμητό επίπεδο. Ακόμα κι έτσι βέβαια, μοιάζει πολύ δύσκολο να γκελάρουν κόντρα στην, κατά τα άλλα μαχητική, Λοριάν. Ο άσος σε συνδυασμό με το under 4,5 αποτελεί ασφαλή επιλογή και προσφέρεται σε απόδοση 1.91 από τη Novibet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending