Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Ισοπαλία για τον… μαχητικό ΟΦΗ

 

Οι Κρητικοί παρουσιάστηκαν πολύ ανταγωνιστικοί κόντρα στη Φιορεντίνα και απέσπασαν ισοπαλία με 1:1 στην… πρόβα τζενεράλε τους.

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ο ΟΦΗ αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος, πήρε την ισοπαλία με 1:1 από τη Φιορεντίνα στο φιλικό… πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στη Super League.

Στα… του αγώνα, ο ΟΦΗ μπήκε δυναμικά στο ματς χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Ντίκο, όμως η Φιορεντίνα έβγαλε άμεσα αντίδραση και έγινε πιο απειλητική, με τον Μαντράγκορα να σημαδεύει το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 15′. Οι Ιταλοί προηγήθηκαν στο 35ο λεπτό, όταν ο Κοκόριν βρέθηκε απέναντι από τον Μανδά και πλάσαρε για το 1:0 και με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι “βιόλα” ήταν απειλητικοί από την αρχή, όμως οι Κρητικοί έμειναν… πιστοί στα ανασταλτικά τους καθήκοντα. Στο 72′, το σύνολο του Νταμπράουσκας “άγγιξε” την ισοφάριση με το πλασέ του Φελίπε, όμως η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία. Στο 89ο λεπτό, ο Μοσκέρα βρήκε τον Φελίπε, ο οποίος πλάσαρε από κοντά για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να… σφραγίσει το τελικό 1:1.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τερατσιάνο, Ντόντο, Παρίσι, Αρτούρ, Μιλένκοβιτς, Κουάρτα, Μπρέκαλο, Μαντραγόρα, Κοκόριν, Μποναβεντούρα, Σοτίλ

ΟΦΗ: Μανδάς, Λαμπρόπουλος, Καρό, Βούρος, Λάρσον, Τοράρινσον, Γκαγέγκος, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Τοράλ, Ντίκο.//Γ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending