Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λίβερπουλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Τσέλσι – Λίβερπουλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Τσέλσι – Λίβερπουλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Τσέλσι – Λίβερπουλ προγνωστικά

  • «Στάμφορντ Μπριτζ» (41.837), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ.
  • Οι δύο ομάδες μετρούν έξι συνεχόμενες ισοπαλίες, με τις τελευταίες τέσσερις να είναι με σκορ 0-0.
  • Η Λίβερπουλ είναι αήττητη στα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Τσέλσι.
  • Σε έξι από τα τελευταία οκτώ μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το no goal.
  • Ο Κλοπ έχει απολογισμό 6-4-1 σε αναμετρήσεις απέναντι στον Ποτσετίνο.

Ρεπορτάζ Τσέλσι

Ψάχνει ολικό restart μετά την περσινή παταγώδη αποτυχία. Με τον Ποτσετίνο να αντικαθιστά τον Λάμπαρντ και πολλούς παίκτες από το περσινό ρόστερ να αποχωρούν, η Τσέλσι επιθυμεί να αφήσει πίσω στην σεζόν 2022-23, κατά την οποία τερμάτισε στη 12η θέση της βαθμολογίας και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Απέκτησε τους Ενκουνκού, Ντισασί, Τζάκσον και Ρόμπερτ Σάντσεθ και διεκδικεί μαζί με τη Λίβερπουλ τον Καϊσέδο της Μπράιτον. Έδειξε καλά στοιχεία μένοντας αήττητη στα φιλικά προετοιμασίας, με νίκες απέναντι στη Ρέξαμ (5-0), την Μπράιτον (4-3) και τη Φούλαμ (2-0) και ισοπαλίες κόντρα σε Νιουκάστλ (1-1) και Ντόρτμουντ (1-1).

Stat attack: Μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες σε πρεμιέρες της Premier League.

Απουσίες: Σοβαρούς τραυματισμούς υπέστησαν οι Φοφανά και Ενκουνκού, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μαντουέκε, Μπαντιασίλ και Μπρόγια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κέπα – Τζέιμς, Κόλγουιλ, Σίλβα, Τσίλγουελ – Ε. Φερνάντεζ, Γκάλαχερ – Στέρλινγκ, Τσουκουεμέκα, Μούντρικ – Τζάκσον.

Τσέλσι - Λίβερπουλ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Τσέλσι - Λίβερπουλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Λίβερπουλ

Για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια η Λίβερπουλ έμεινε εκτός τετράδας, καθώς πήρε την πέμπτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Μετά από μια ασταθή και αποτυχημένη σεζόν, η διοίκηση σε συνεργασία με τον Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισαν να αλλάξουν όλο το κέντρο της ομάδας. Αποκτήθηκαν οι Ζόμποσλαϊ και ΜακΆλιστερ, ενώ οι «κόκκινοι» διεκδικούν και τον Καϊσέδο που φαίνεται να προτιμά την Τσέλσι. Από την άλλη, παρελθόν αποτελούν οι Χέντερσον, Φαμπίνιο Κεϊτά και Μίλνερ, με τον Τιάγκο να βρίσκεται κι αυτός στην πόρτα της εξόδου. Εντυπωσιακή επιθετικά αλλά ασταθής αμυντικά παρουσιάστηκε στην προετοιμασία η Λίβερπουλ, η οποία πήρε νίκες απέναντι στην Καρλσρούη (4-2), τη Λέστερ (4-0) και την Ντάρμσταντ (3-1), έμεινε στο 4-4 με τη Γκρόιτερ Φιρτ και ηττήθηκε με 4-3 από την Μπάγερν.

Stat attack: Είναι αήττητη τις τελευταίες δέκα σεζόν στην πρώτη αγωνιστική της Premier League.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι χαφ Τιάγκο και Μπαϊτσέτιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – ΜακΆλιστερ, Τζόουνς, Ζόμποσλαϊ – Σαλάχ, Ντίαζ, Χάκπο.

Τσέλσι - Λίβερπουλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Τσέλσι – Λίβερπουλ

Αμφότερες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί και να κάνουν μια χρονιά καλύτερη από την περσινή. Σε πλήρη ανασύνθεση η Τσέλσι, με περισσότερα γνωστά πρόσωπα η Λίβερπουλ. Λόγω τραυματισμών αλλά και κενών στο ρόστερ των γηπεδούχων, η πλάστιγγα γέρνει προς τα δεξιά. Αντίθετα με τα τελευταία ματς τους, εδώ περιμένουμε γκολ και θέαμα λόγω της διάθεσης που θα δείξουν στην πρεμιέρα οι δύο ομάδες. Επιλογή μας το Χ2 & goal/goal στο 2.08 της Novibet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending