Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Εκτός με τραυματισμό ο Κύρκος του ΠΑΣ

 

Στραβά ξεκινάει η σεζόν για τον 20χρονο επιθετικό μέσο των Ιωαννίνων, καθώς υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο το Σάββατο (12/08), στο φιλικό απέναντι στον Παναιτωλικό.

Άσχημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες στους “Ζωσιμάδες“, περιείχε μία απώλεια. Ο Ιάσονας Κύρκος αποχώρησε από το ματς αναγκαστικά, αφού τραυματίστηκε στο μετατάρσιο.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Κυριακή (13/08) ο επιθετικός χαφ, έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο, γεγονός που θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για 2-3 μήνες.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Κύρκος θα είχε την τύχη και την ευκαιρία να προπονείται και να αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα του ΠΑΣ σε σταθερή βάση, όμως αυτή “πέταξε” μαζί με τον τραυματισμό του προς το παρόν.

Ο επιθετικός μέσος αγωνίστηκε 21 φορές την περασμένη σεζόν με την Κ19 των Ηπειρωτών, σκόραρε επτά γκολ και πραγματοποίησε δύο εμφανίσεις με το ανδρικό τμήμα.

Ο Θανάσης Στάικος συμπεριέλαβε τον νεαρό Κύρκο το καλοκαίρι στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, αλλά λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν στη Super League, η μοίρα του επεφύλασσε ένα άσχημο παιχνίδι.//ΓΑ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending