Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Ο οργανισμός του Βόλου προοδεύει…

Αισιόδοξος ο Κώστας Μπράτσος για το πρωτάθλημα που αρχίζει

Στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων, όπως και όλων των μέχρι τώρα μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας του Βόλου, ο προπονητής του Κώστας Μπράτσος μίλησε για το νέο πρωτάθλημα που αρχίζει…

Ο Βολιώτης κόουτς που αισίως διανύει την τέταρτη χρονιά του στους κυανέρυθρους της πόλης μας, δήλωσε αισιόδοξος και ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα κινήσεις της ομάδας.

Επίσης δεν είναι καθόλου αγχωμένος από το γεγονός ότι κάνει εκείνος την φετινή προετοιμασία, από την στιγμή που τα προηγούμενα χρόνια ξεκινούσε ως άμεσος συνεργάτης των προπονητών της ομάδας.

Ο Κώστας Μπράτσος για μία ακόμα φορά δήλωσε αισιόδοξος όπως και βέβαιος για την πορεία της ομάδας, που παραμένει φιλόδοξη και με υψηλές βλέψεις.

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας είπε ότι “…η ομάδα κάθε χρόνο προοδεύει και θέλει παίκτες που να το υποστηρίξουν αυτό, κάθε χρόνο ο οργανισμός του Βόλου μεγαλώνει…” ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Κώστα Μπράτσου, που ήταν συγκεκριμένος για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

“Θα κινηθούμε στον μεσοεπιθετικό τομέα και για έναν ακόμα αμυντικό…” είπε ο κόουτς, που πλέον πέρα από τις κινήσεις που περιμένει, βλέπει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος που ξεκινά την Παρασκευή (18/8) και πάλι από το Πανθεσσαλικό.

Η Λαμία είναι ο αντίπαλος του Βόλου και για το ματς αυτό η ομάδα ξεκινά την προετοιμασία της…

“Μετά το ρεπό της Κυριακής, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα…” είπε ο Κώστας Μπράτσος.

 

 

Trending