Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Τσέλσι – Λίβερπουλ σημειώσατε… 2.00 #Klhmats

Τσέλσι – Λίβερπουλ στο σημερινό πρόγραμμα. Ο #Klhmats αρθρογραφεί και καταλήγει στον διπλασιασμό.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Έτοιμος να σπάσω ρεκόρ είμαι. Που να μην ήμουν και διακοπές δηλαδή; Από την Τρίτη γράφω ασταμάτητα στήλες με προγνωστικά στοιχήματος. Δεν με υποχρεώνει κανένας, αλλά πραγματικά νιώθω σε φόρμα. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις άλλωστε, το κάνεις με μεγαλύτερη χαρά.

Η Premier League ξεκίνησε φίλες και φίλοι. Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, τα δύο πρώτα φαβορί -και- στη φετινή κούρσα, εκκίνησαν με το δεξί. Σήμερα, η Τσέλσι υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Πρώτο ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος και, μεταξύ μας, ένα από τα αγαπημένα μου. Τα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ματς έληξαν 0-0.

Η Τσέλσι πέρυσί απέτυχε παταγωδώς. Σημείωσε 38 γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές. Με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο αναζητεί νέα αρχή και αν μη τι άλλο, μία καλύτερη πορεία. Αποχώρησαν ποδοσφαιριστές όπως οι Χάβερτς, Μάουντ και Πούλισικ και ταυτόχρονα η καλύτερη μεταγραφή, ο Ενκουκού, θα χάσει τα πρώτα παιχνίδια.

Η Λίβερπουλ με εξέπληξε στο μεταγραφικό παζάρι. Που να έκλεινε και τον Καϊσέδο δηλαδή;  Μακ Άλιστερ και Σόμποσλαϊ αναμένεται να δώσουν άλλο αέρα στα χαφ των «ρεντς», που πέρυσι αποτέλεσαν μεγάλο πρόβλημα. Βέβαια, οι αποχωρήσεις των Φαμπίνιο, Χέντερσον, Κεϊτά, Μίλνερ και Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν δημιουργεί πρόβλημα, με τον Γιούργκεν Κλοπ να ψάχνει κι άλλες προσθήκες. Ο Καϊσέδο, όπως ανέφερα, είναι μία επιλογή, όμως ο παίκτης δείχνει να θέλει Τσέλσι, ενώ εδώ και καιρό «παίζει» το όνομα του Λαβία.

Μπορεί το ζευγάρι να μετράει τέσσερα διαδοχικά 0-0, όμως εδώ εκτιμώ πως το σερί θα διακοπεί. Δεν νοείται να έρθει ακόμη μία λευκή ισοπαλία, δεν νοείται να παίξουν αμυντικά. Η μεν Τσέλσι υπολείπεται ομοιογένειας, η δε Λίβερπουλ δεν διαθέτει καθαρόαιμο παίκτη στο «6», με τον Κούρτις Τζόουνς να προορίζεται για εκείνη τη θέση, ενώ ο έμπειρος Τιάγκο δεν είναι στο 100%.

Θα στηριχθώ στην επιθετική γραμμή των φιλοξενούμενων και θα επιλέξω το over 1,5 των γκολ της Λίβερπουλ. Η ομάδα του Κλοπ, με την ποιότητά της μεσοεπιθετικά, μπορεί να χτυπήσει την έλλειψη ομοιογένειας των «μπλε». Εξάλλου, σε όλα τα φιλικά σημείωσε τουλάχιστον τρία τέρματα, γιατί να μην το κάνει και σήμερα;

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Περισσότερα

Click to comment

Trending