Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ψαγμένα προγνωστικά: Ριμέικ στο 1.85 #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Με την αναμέτρηση Άρης Λεμεσού – Ράκοβ Τσεστόχοβα καταπιέστηκε ο #Fidel και κατέληξε σε απόδοση 1.85.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Εξαιρετικά πήγαν τα ψαγμένα προγνωστικά της Κυριακής. Πέρασε από το ημίχρονο το combo των γκολ στο Αμπερντίν – Σέλτικ, ενώ το σημείο στο Μπρέντφορντ – Τότεναμ πήγε μονάδα. Ουσιαστικά… απόλυτο και συνέχεια σήμερα Τρίτη, με τα προκριματικά του Champions League.

Υπάρχουν ζευγάρια όπου η πρόκριση στην επόμενη φάση, άρα στα play off, δεν έχει κριθεί. Ένα από αυτά είναι του Άρη Λεμεσού απέναντι στη Ράκοβ Τσεστόχοβα. Οι Πολωνοί επικράτησαν στο πρώτο παιχνίδι με 2-1, παρότι η ομάδα της Κύπρου είχε αρκετά διαστήματα όπου πίεζε και δημιουργούσε αρκετά.

Εκτιμώ πως και στον επαναληπτικό της Κύπρου θα παρακολουθήσουμε κάτι αντίστοιχο. Δηλαδή, η καθεμία ομάδα θα έχει τα δικά της, θετικά διαστήματα και πως θα δημιουργηθούν αρκετές εκατέρωθεν ευκαιρίες. Εξάλλου, αρχή είναι ακόμη στη σεζόν, οι ομάδες χρειάζονται κάμποση δουλειά, ιδίως στα μετόπισθεν, όπου οι περισσότερες εμφανίζουν προβλήματα.

Θα κρατήσω το goal/goal σε απόδοση 1.85 από την Betshop.

Δες όλο το live bet του Fidel με ένα κλικ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
20:00

Άρης Λεμεσού – Ράκοβ

Goal/goal

1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending