Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αντοχές και έδρα στο 6.00 #Jimandrez

Ο #Jimandrez ετοιμάζει στήλη για τα καυτά ματς της Τρίτης, με τρία δυνατά πονταρίσματα που ακουμπούν το 6.00.

Καλησπέρα σε όλους. Ξεκινάμε ακόμα μία στοιχηματική ημέρα, η οποία έχει πολλά παιχνίδια και ιδιαίτερες ευκαιρίες. Εμείς ασχολούμαστε με δύο τα οποία έχουν φόντο τα ημιτελικά του Μουντιάλ Γυναικών και φυσικά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Μασσαλία. Πάμε να τα δούμε.

Προγνωστικά: Αντέχει η Σουηδία

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Ισπανίας απέναντι στη Σουηδία. Φοβερή αναμέτρηση, πολύ μεγάλο παιχνίδι με φόντο τον τελικό. Η «ρόχα» αποδεικνύει τους καλούς μηχανισμούς της και προχωράει με μεγάλη σταθερότητα στη διοργάνωση. Επιθετική ομάδα, μπορεί και απειλεί τις αντίπαλες άμυνες και καταφέρνει με αυτόν τον τρόπο να παίρνει τα ματς. Απέκλεισε Ελβετία και Ολλανδία, έχοντας δείξει σε όλα τα παιχνίδια πως διαθέτει μέταλλο να προχωρήσει. Μοναδικό μελανό της σημείο η αμυντική της λειτουργία, δέχεται εύκολα γκολ και βγάζει απειρία στα μετόπισθεν.

Κανένας δεν περίμενε τη Σουηδία να φτάσει έως εδώ. Οι Σκανδιναβές σε ρόλο αουτσάιντερ απέκλεισαν στη σειρά ΗΠΑ και Ιαπωνία, ομάδες θεωρητικά ανώτερες από εκείνη. Όπλο της η άμυνα, μπορεί και απορροφάει την πίεση του αντιπάλου, στο δημιουργικό κομμάτι όμως, κάπως τα… χαλάει.

Δύσκολο ματς, η Σουηδία πάντως έχει δείξει πως ξέρει ακριβώς πως να παίρνει αυτό που θέλει από τις αναμετρήσεις. Κρατάμε το Χ2 στο 1.80, μία ζαριά και στην κατάκτηση του τουρνουά από εκείνη στο 6.00.

Κατηφορίζει το «Βελοντρόμ»

Συνέχεια με το ΜαρσέιγΠαναθηναϊκός, ένα ματς… χρονιάς και για τις δύο ομάδες. Οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ματς στη Λεωφόρο, καταφέρνοντας να ισορροπήσουν τη διαφορά ποιότητας με άπειρο πρέσινγκ και τρεξίματα. Βρήκαν την ευκαιρία και με τον Μπερνάρ έκαναν το 1-0, πολύτιμο σκορ ενόψει ρεβάνς. Ο Γιοβάνοβιτς διάβασε ακριβώς όπως έπρεπε το συγκεκριμένο ματς και τελικά έκανε ματ στον… καταστροφικό Μαρθελίνο.

Ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζεται σε αλλαγές και αναμένεται να προσθέσει ένταση στο παιχνίδι της ομάδας ενώ υπολογίζει πάρα πολύ στον παράγοντα έδρα. Το «Βελοντρόμ» γεμάτο μπορεί να κατηφορήσει επικίνδυνα, ειδικά αν βγει στη φόρα η ταχύτητα των επιθετικών της. Μάλλον… δεν θα έχουμε ίδια εικόνα όπως στη Λεωφόρο και οι Γάλλοι θα βάλουν πίεση στο τριφύλλι. Άδικος ο φαβοριτισμός της, αλλά και ο Παναθηναϊκός δεν είναι και ο πιο σταθερός αντίπαλος σε τέτοιας σημασίας παιχνίδια τα τελευταία χρόνια, οπότε δε μπλέκουμε με σημεία και κρατάμε για τα προγνωστικά το οver 1,5 γηπεδούχου στο 1.75.

Αντοχές και έδρα στο 6.00ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αντοχές και έδρα στο 6.00

Περισσότερα

Click to comment

Trending