Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μπορεί η Ένωση στο 2.02 #Klhmats

προγνωστικά

Προγνωστικά από τις αναμετρήσεις Μόλντε – ΚΙ Κλάκσβικ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ έχει ο #Klhmats σε αποδόσεις 1.80 και 2.02.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Η Λίβερπουλ σημείωσε ένα τέρμα την Κυριακή απέναντι στην Τσέλσι, της ακύρωσαν ακόμη ένα, ενώ παράλληλα, σπατάλησε αρκετές στιγμές. Μοιραία δεν πέρασαν τα προγνωστικά της Κυριακής και μετά το χθεσινό επιβεβλημένο ρεπό, επανέρχομαι σήμερα Τρίτη στη δράση.

Απόψε, τα προκριματικά του Champions League μονοπωλούν το ενδιαφέρον και ετοιμάζονται να δώσουν εισιτήρια για τα play off του θεσμού. Διπλό το ελληνικό ενδιαφέρον, με τον Παναθηναϊκό να παίζει την πρόκριση στη Μασσαλία, ενώ η ΑΕΚ θα δώσει μάχη για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην… επικίνδυνη και κολασμένη Κροατία.

Η Ένωση εκτιμώ πως δεν θα ηττηθεί κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα διαθέτει τον ίδιο κορμό σε σχέση με πέρυσι και πλην των Αραούχο – Γκατσίνοβιτς, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Στα φιλικά έδειξε σε εξαιρετικά κατάσταση και από όσο καταλαβαίνω, ο Αργεντίνος τεχνικός προσπάθησε να φορμάρει την ομάδα του για τα προκριματικά. Κρατάω για τα προγνωστικά μου το Χ2 με over 0,5.

Παράλληλα, πιστεύω πως η ΚΙ Κλάκσβικ από τα Νησιά Φερόε θα πετύχει και τρίτη μεγάλη πρόκριση. Απόψε, παίζει στη Νορβηγία κόντρα στην Μόλντε, θέλοντας να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα. Μπορεί οι αποδόσεις να είναι θεαματικά κατά της, όμως πιστεύω πως οι… «ψαράδες» θα καταφέρουν να βρουν δίχτυα στη Νορβηγία.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Μονό
20:00

Μόλντε – ΚΙ Κλάκσβικ

ΚΙ Κλάκσβικ over 0,5

1.80
BET: 25 units
Combo
21:00

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ

X2 & over 0,5

2.02
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending