Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός προγνωστικά

  • «Σταντ Βελοντρόμ» (67.394), Μασσαλία.
  • Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ.
  • Πρώτο ματς: Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ 1-0.
  • Η Μαρσέιγ μετρά επτά νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες κόντρα σε ομάδες από την Ελλάδα, με τον Παναθηναϊκό να έχει απολογισμό 4-3-5 απέναντι σε ομάδες από τη Γαλλία.
  • Εντός έδρας η Μαρσέιγ έχει τέσσερις νίκες σε πέντε ματς απέναντι σε ελληνικές ομάδες, ενώ ο Παναθηναϊκός αγνοεί τη νίκη στις έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις του με γαλλικές ομάδες.
  • Σε οκτώ από τα έντεκα ματς της Μαρσέιγ με ελληνικές ομάδες αλλά και σε οκτώ από τα 13 παιχνίδια του Παναθηναϊκού με γαλλικές ομάδες επιβεβαιώθηκε το under 2,5.

Ρεπορτάζ Μαρσέιγ

Φάνηκε ότι ακόμα θέλει πολλή δουλειά με την εμφάνισή της στη Λεωφόρο και χρειάζεται άμεσα να βρει λύσεις. Η ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό την αναγκάζει να κυνηγήσει μια μεγάλη νίκη αν θέλει να διατηρήσει ελπίδες για να μπει στους ομίλους του Champions League. Παραχώρησε την κατοχή κι επακολούθως τον έλεγχο της αναμέτρησης στους γηπεδούχους, αποτυγχάνοντας να γίνει απειλητική. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο με λίγες στιγμές, στο δεύτερο δέχτηκε έντονη πίεση. Αυτή αυξήθηκε κατακόρυφα μετά την κόκκινη του Κοντογκμπιά στο 65’, καταλήγοντας σε γκολ για τους «πράσινους» στο 83’. Ακολούθησε το ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Ρεμς στο «Βελοντρόμ». Ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι, μένοντας πίσω στο σκορ στο 10’. Ο Ουναΐ απάντησε στο 23’ κι ο Βιτίνια έδωσε τη λύση στο 73’ ολοκληρώνοντας την ανατροπή. Παρά τη νίκη, ο Μαρθελίνο τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο αν θέλει να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό.

Stat attack: Δεν έχει αποκλειστεί ποτέ σε προκριματική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Απουσίες: Τιμωρημένος μετά την κόκκινη στο πρώτο ματς ο Κοντογκμπιά, ενώ κι ο Μουγκέ λογικά θα μείνει εκτός μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τη Ρεμς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Λόπεθ – Κλος, Ζιγκό, Μπαλέρντι, Λόντι – Σαρ, Βερετού, Ρονζιέ, Ουναΐ – Εντιαγέ, Ομπαμεγιάνγκ.

Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Με μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εμφανίσεις του εδώ και πολλά χρόνια ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 στο πρώτο ματς κόντρα στη Μαρσέιγ, και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League. Από την αρχή μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης οι «πράσινοι» έλεγξαν το παιχνίδι τελειώνοντας με το αξιοσημείωτο 67% στην κατοχή της μπάλας. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκαν να διασπάσουν την άμυνα της Μαρσέιγ, όμως μετά την ανάπαυλα δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Μετά την αποβολή του Κοντογκμπιά στο 65’ ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε και τελικά βρήκε το γκολ στο 83’ μετά από μαγική συνεργασία των Κλεϊνχέισλερ, Ιωαννίδη και Μπερνάρ, με τον τελευταίο να χρίζεται σκόρερ. Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τη β’ ομάδα έδωσε το «τριφύλλι» στην συνέχεια, ενόψει της προετοιμασίας για την αποψινή ρεβάνς.

Stat attack: Σε έξι από τα τελευταία εννιά εκτός έδρας ματς του στην Ευρώπη σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Κοντά στην επιστροφή αλλά όχι στο 100% βρίσκεται ο Σένκεφελντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Τσέριν, Πέρεθ – Μαντσίνι, Τζούρισιτς, Μπερνάρ – Σπόραρ.

Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός

Το 1-0 του πρώτου αγώνα μπέρδεψε αρκετά την κατάσταση σε ένα ζευγάρι που φαινόταν να έχει ξεκάθαρο φαβορί. Προφανώς και η Μαρσέιγ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απόψε, όμως με την εικόνα των δύο ομάδων στη Λεωφόρο δύσκολα μπορεί να κάνει την ανατροπή. Το ότι ο Παναθηναϊκός δίνεται ως αουτσάιντερ για την πρόκριση από μόνο του δίνει αξία στο να τον στηρίξουμε. Πάμε με την πρόκριση των φιλοξενούμενων στο 2.02 της Fonbet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending