Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Επίσημο: Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

 

Η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος ανακοίνωσε την οριστική αναβολή της αναμέτρησης της 1ης αγωνιστικής που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ του Σαββάτου (19/08).

Η συγκυρία που δημιουργήθηκε με το αίτημα της αστυνομίας για μετάθεση του αγώνα, λόγω του ΑΕΚ Ντινάμο Ζάγκρεμπ, εν τέλει προκάλεσε μεγάλη αλλαγή στο πρόγραμμα. Αυτό συνέβη διότι οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν την Τρίτη (22/08) την Μπράγκα στην Πορτογαλία. Βάσει του κανονισμού της UEFA απαγορεύεται μία ομάδα να παίξει δύο ματς σε 48 ώρες. Επομένως, η Super League οδηγήθηκε σε αναβολή της αναμέτρησης, με το Σαββατοκύριακο των αυτοδιοικητικών εκλογών στις αρχές του Οκτωβρίου να θέτει υποψηφιότητα για τη νέα ημερομηνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και λόγω των προγραμματισμένων υποχρεώσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη διεθνή διασυλλογική διοργάνωση UEFA Champions League, ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αναβάλλεται και θα οριστεί εκ νέου από τη Διοργανώτρια αρχή».//Α.

Περισσότερα

Click to comment

Trending