Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη προγνωστικά

  • «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (32.115), Πειραιάς.
  • Διαιτητής: Φρανσουά Λετεσιέ.
  • Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί δύο φορές στη φάση των ομίλων του Champions League, με τη Μάντσεστερ Σίτι να έχει επικρατήσει και στις τέσσερις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
  • Και στα τέσσερα αυτά παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το over 2,5, ενώ σε τρία από αυτά σημειώθηκαν over 3,5 γκολ.
  • Η Σίτι έχει απολογισμό 11-5-9 και αήττητο σερί έξι αγώνων απέναντι σε ομάδες από την Ισπανία, ενώ η Σεβίλλη μετρά δέκα νίκες, επτά ισοπαλίες και οκτώ ήττες κόντρα σε ομάδες από την Αγγλία.
  • Οι επτά από τους δέκα τελευταίους αγώνες στο Super Cup έληξαν ισόπαλοι.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες και πρόωρους αποκλεισμούς, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης. Με τη νίκη της με 1-0 επί της Ίντερ στον τελικό η ομάδα του Γκουαρδιόλα κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το Champions League, και πέτυχε το τρεμπλ καθώς ήδη είχε πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο στην Αγγλία. Φέτος ξεκίνησε χάνοντας το Community Shield από την Άρσεναλ στα πέναλτι, αλλά κέρδισε με 3-0 στην πρεμιέρα της Premier League την Μπέρνλι. Ο Χάαλαντ πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ στο 4’ και στο 36’, με τον Ρόδρι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα σε μια εύκολη βραδιά για τους «πολίτες».

Stat attack: Μετρά μία ήττα στα τελευταία 19 ευρωπαϊκά της ματς.

Απουσίες: Προστέθηκε στη λίστα των απουσιών κι ο Ντε Μπρόινε, μαζί με τους Ντίας και Στόουνς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Έντερσον – Γουόκερ, Ακάντζι, Γκβάρντιολ, Ακέ – Κόβασιτς, Ρόδρι – Μπερνάρντο Σίλβα, Άλβαρεζ, Γκρίλις – Χάαλαντ.

Μάντσεστερ Σίτι - Σεβίλλη προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μάντσεστερ Σίτι - Σεβίλλη προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Σεβίλλη

Δεν αποτελεί έκπληξη πλέον η συμμετοχή της Σεβίλλης σε αυτό τον αγώνα, καθώς μιλάμε για μια συνήθεια που έγινε… λατρεία. Οι Ανδαλουσιάνοι κατέκτησαν για έβδομη φορά το Europa League επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στη Ρόμα, μετά από ισοπαλία 1-1 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση. Ο ερχομός του Μεντιλιμπάρ μεταμόρφωσε την ομάδα, καθώς από υποψήφια για υποβιβασμό κατέληξε να κατακτά το Europa League και να πλησιάζει την οκτάδα του πρωταθλήματος. Πάντως η εκκίνηση της φετινής σεζόν ήταν απογοητευτική, καθώς συνδυάστηκε με ήττα από τη Βαλένθια εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 60’ με την Σεβίλλη να απαντά στο 69’ με τον Εν Νεσίρι. Ωστόσο, η κόκκινη του Μπαντέ στο 81’ αποδείχθηκε καθοριστική, αφού η Βαλένθια βρήκε και δεύτερο γκολ στο 88’ για να πάρει τη νίκη.

Stat attack: Έχει αποτύχει να κατακτήσει το τρόπαιο στις τελευταίες πέντε συμμετοχές της.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμού οι στόπερ Νιανζού και Μαρκάο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπόνο – Νάβας, Μπαντέ, Γκουντέλι, Ακούνια – Φερνάντο, Ράκιτιτς – Σούσο, Λαμέλα, Οκάμπος – Εν Νεσίρι.

Μάντσεστερ Σίτι - Σεβίλλη προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη

Η διαφορά ποιότητας είναι τρομακτική ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Σεβίλλη ποντάρει στο γεγονός ότι βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, ελπίζοντας να μη βρει στο 100% της αντίπαλό της και έτσι να μετριαστεί αυτή η διαφορά. Πάντως παραδοσιακά στο Super Cup βλέπουμε ανταγωνιστικά παιχνίδια. Στο 2.02 προσφέρεται από τη Fonbet το αμφίτερμα και θα το επιλέξουμε.

Περισσότερα

Click to comment

Trending