Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Υπερασπίζονται τα κεκτημένα τους #Bats

προγνωστικά

Μέχρι το 3.20 φτάνουν οι σημερινές επιλογές του #Bats σε Europa και Conference League.

Μετά το Champions League, και στις δύο κατώτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις ο τρίτος προκριματικός γύρος φτάνει στο τέλος του. Προγνωστικά από το ματς του Ολυμπιακού και όχι μόνο στην σημερινή μας στήλη.

Προγνωστικά: Μίντιλαντ – Ομόνοια

Με τη νίκη της με 1-0 κόντρα στη Μίντιλαντ η Ομόνοια απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τα πλέι-οφ του Conference League. Οι Κύπριοι προηγήθηκαν με γκολ του Μπέζους στο 38’ και αμύνθηκαν εξαιρετικά για το υπόλοιπο του αγώνα. Αυτό που αποδείχθηκε στο πρώτο ματς είναι ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι πολύ πιο ισορροπημένο απ’ όσο υπολόγιζαν εξαρχής οι μπουκ. Ωστόσο, και στη ρεβάνς οι αποδόσεις αδικούν κατάφωρα την Ομόνοια. Είναι αλήθεια ότι η Μίντιλαντ έχει μεγαλύτερη εμπειρία στην Ευρώπη και ποιοτικότερο ρόστερ, όμως η περσινή σεζόν σε συνδυασμό με το ξεκίνημά της φέτος έχουν δείξει ότι δε διαθέτει την απαραίτητη σταθερότητα. Για να είμαστε ασφαλείς πάμε με το 2 (+1,5) στο 1.91 της Novibet. Ακόμα και στο ενδεχόμενο νίκης της Μίντιλαντ με ένα γκολ διαφορά και πρόκρισης στην παράταση ή στα πέναλτι το ποντάρισμά μας είναι κερδισμένο.

Γκενκ – Ολυμπιακός

Στην πρώτη του ευρωπαϊκή αναμέτρηση για φέτος, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 κόντρα στην Γκενκ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι-οφ του Europa League. Το αποτέλεσμα κρίθηκε από γκολ του Φορτούνη μόλις στα 23 δευτερόλεπτα, καθώς έκτοτε καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει δίχτυα παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες. Τρίτο σερί ανεπιτυχές αποτέλεσμα για τους Βέλγους στο «Καραϊσκάκης», με τη νίκη επί της Σερκλ Μπριζ με 1-0 εκτός έδρας να αποτελεί την επιστροφή της στα τρίποντα. Πάντως δεν πατάει πολύ καλά μέχρι στιγμής και απέναντί της βρίσκει μια ομάδα που αγώνα με τον αγώνα θα αποκτά περισσότερο αγωνιστικό ρυθμό. Αξίζει στο 3.20 της WinMasters το διπλό χωρίς ισοπαλία.

Προγνωστικά: Όσιγεκ – Αντάνα Ντέμιρσπορ

Επιστροφή στο Conference League και στο παιχνίδι της Όσιγεκ με την Αντάνα Ντέμιρσπορ. Με το 5-1 των Τούρκων στο πρώτο ματς υπάρχουν πολύ μικρά περιθώρια πρόκρισης για τους γηπεδούχους, αλλά φυσικά θα τα εξαντλήσουν. Η Όσιγεκ έχει δείξει στο πρωτάθλημα ότι μπορεί να βρει πολλά γκολ, καθώς σε τρεις αγωνιστικές έχει πετύχει 14 τέρματα. Γενικώς αναμένουμε μια αναμέτρηση με υψηλό ρυθμό, πολλές φάσεις και γκολ όπως και την προηγούμενη εβδομάδα. Πολύ ψηλά οι αποδόσεις για το over 3,5, θα το πάρουμε στο 2.67 της WinMasters.

Υπερασπίζονται τα κεκτημένα τουςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Υπερασπίζονται τα κεκτημένα τους

Ντεμπρετσένι – Ραπίντ Βιέννης

Κλείνουμε με μια αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση στην Ουγγαρία. Η Ντεμπρετσένι υποδέχεται τη Ραπίντ Βιέννης μετά τη λευκή ισοπαλία των δύο ομάδων με στόχο να ολοκληρώσει την έκπληξη και να φτάσει στα πλέι-οφ του Conference League. Παρά την ανωτερότητά της, η Ραπίντ δεν κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη και τώρα… τρέχει. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα με την εντός έδρας ήττα από την Χάρτμπεργκ στο πρωτάθλημα, η οποία ήρθε δίκαια μετά από κακή εμφάνιση. Παρότι δε βρίσκεται στα καλύτερά της, εξακολουθεί να είναι το φαβορί για την πρόκριση. Υπερτερεί από πλευράς ποιότητας και απέναντί της έχει μια ομάδα που κόντεψε να αποκλειστεί εντός έδρας στην προηγούμενη φάση από την Αλασκέρτ. Θα εκμεταλλευτούμε το μοίρασμα των αποδόσεων και θα πάμε με το διπλό, που τιμάται στο 2.30 από τη Novibet.

Μονό
20:45

Μίντιλαντ – Ομόνοια

2 (+1,5 ΑH)

1.91
BET: 35 units
Μονό
21:00

Γκενκ – Ολυμπιακός

2 dnb

3.20
BET: 20 units
Μονό
21:00

Όσιγεκ – Αντάνα Ντέμιρσπορ

Over 3,5

2.67
BET: 25 units
Μονό
22:00

Ντεμπρετσένι – Ραπίντ Βιέννης

2

2.30
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending