Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με την στήριξη του κόσμου #Mertzanidis

Με την στήριξη του κόσμου

Προγνωστικά στοιχήματος από τους επαναληπτικούς αγώνες των προκριματικών αλλά και από την μακρινή Ασία έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, τρομερό θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις μας χάρισαν οι ελληνικές ομάδες προχθές αφού η ΑΕΚ νίκησε με 1-2 μέσα στο «Μαξιμίρ» αλλά και ο Παναθηναϊκός πέρασε στην επόμενη φάση μετά την διαδικασία των πέναλτι. Πάμε να δούμε και τα σημερινά μας προγνωστικά από τους επαναληπτικούς αγώνες των προκριματικών.

Με την στήριξη του κόσμουΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με την στήριξη του κόσμου

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη, αφού ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Χάιντουκ Σπλιτ. Ισορροπημένο και δίκαιο θα λέγαμε το 0-0 στην Κροατία και σίγουρα ο «δικέφαλος του βορρά» έχει σήμερα το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Αρκετά καυτή έδρα η «Τούμπα» για να βγάλεις διπλό, ποντάρουμε στον άσσο με κάλυψη στο draw no bet.

  • Συνεχίζουμε και πηγαίνουμε δίπλα στην Βουλγαρία και συγκεκριμένα στο Ράζγκραντ εκεί όπου η Λουντογκόρετς θα κοντραριστεί με την Αστάνα. Πλήρωσε τα αμυντικά της κενά και ηττήθηκε δίκαια η Λουντογκόρετς αλλά θα τα δώσει όλα σήμερα για μία ακόμη ανατροπή – πρόκριση. Δεν θέλω να πάω με σημείο αν και το βλέπω άσσο θα επιλέξω τα έξι κόρνερ των γηπεδούχων σε ικανοποιητική απόδοση.

  • Στην Αυστρία θα ταξιδέψει η Λέγκια Βαρσοβίας για να αντιμετωπίσει την Αούστρια Βιέννης η οποία έκανε σπουδαία εμφάνιση και πήρε το διπλό στην Πολωνία. Θα ανοιχτεί για να βρει το γκολ και το σκορ πρόκρισης η Λέγκια και πιστεύω μπορούν να βρουν οι γηπεδούχοι κενά για να μας επιβεβαιώσουν το αμφίτερμα. Πρώτη επιλογή το goal/goal.

  • Σε ένα σχεδόν τελειωμένο παιχνίδι θα πάμε τώρα στο ΌσιγιεκΑνταναντεμίρσπορ. Με το βαρύ 5-1 δεν μπορούμε να πούμε πως οι Κροάτες έχουν ελπίδα για αυτό θα ποντάρω σε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Δύσκολο να βρεις σημείο, επιλέγουμε και εδώ το goal/goal.

  • Στην Ολλανδία τώρα φαίνεται να σταματάει το όνειρο της Σάντα Κόλομα αφού μπορεί στο πρώτο παιχνίδι να βγήκε μόνο 1-0 αλλά οι φάσεις και η κατοχή θα ξεφύγει στο Αλκμάαρ. Επιλέγουμε το over σε συνδυασμό με το no goal αφού δεν πιστεύω πως μπορεί να βρει δίχτυα η ομάδα από την Ανδόρα.

  • Με μία δυάδα από την Ασία θα κλείσουμε αφού η Αλ Αχλί του Φιρμίνιο αντιμετωπίζει την Αλ Καλίγ. Αρκετά τα μεγάλα ονόματα των φιλοξενούμενων που δύσκολα θα στραβοπατήσουν κόντρα σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο.

  • Τέλος κλείνουμε με ένα παιχνίδι από το Κατάρ αφού η Αλ Μαρκίγια υποδέχεται στην έδρα της την Αλ Ραγιάν. Η τρομερή επίθεση των φιλοξενούμενων (Μπουφάλ, Ροντρίγκο, Γκουέδες) πιστεύω θα τελειώσει με άνεση τους γηπεδούχους. Πρώτη επιλογή το διπλό.

Τι παίζουμε σήμερα

Δυάδα απόδοσης 2.40
20:00

Όσιγιεκ – Ανταναντεμίρσπορ

Goal/goal

1.60
21:00

Αούστρια Βιέννης – Λέγκια Βαρσοβίας

Goal/goal

1.50
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.25
20:30

ΠΑΟΚ – Χάιντουκ Σπλιτ

1 dnb

1.45
21:00

Λουντογκόρετς – Αστάνα

Λουντγκόρετς over 5,5 κόρνερ

1.55
BET: 35 units
Δυάδα απόδοσης 2.50
20:30

Αλ Μαρκίγια – Αλ Ραγιάν

2

1.60
21:00

Αλ Καλίγ – Αλ Αχλί

2

1.56
BET: 20 units
Fun bet
20:30

ΠΑΟΚ – Χάιντουκ Σπλιτ

Να δεχτεί κάρτα ο Κοτάρσκι

5.00
BET: 10 units
Μονό
21:45

Αλκμάαρ – Σάντα Κόλομα

Over 2,5 & no goal

1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending